Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

hiago Silva: Ντοπέ στον αγώνα με τον Brandon VeraΟ Βραζιλιάνος light-heavyweight, Thiago Silva, παραδέχθηκε σε μία επιστολή που έστειλε σε γνωστό site οτι είχε κάνει χρήση ειδικών ουσιών ώστε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του antidoping test στο οποιο υπεβλήθει μετά τον αγώνα του με τον Brandon Vera. 

Το αποτέλεσμα του τεστ της αθλητικής επιτροπής της Νεβάδα είχε δείξει οτι το δείγμα δεν ήταν ανθρώπου. Το 2ο τέστ απο την ανεξάρτητη ομοσπονδία έδειξε ακριβώς το ιδιο. Ο ίδιος ο Silva παραδέχεται οτι είχε πάρει αναβολικά, με σκοπό να επουλώσει ένα τραυματισμό στη μέση που είχε αποκομίσει πριν απο τον αγώνα του με τον Rashad Evans.


 Ο τραυματισμός αυτός τον ξαναχτύπησε 45 μέρες πρίν τον αγώνα με τον Vera, και προκειμένου να μη χάσει τον αγώνα ο Βραζιλιάνος κατέφυγε στη χρήση αναβολικών.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δεχτεί την όποια τιμωρία προκύψει και ζητά συγνώμμη απο τους οπαδούς και απο τον Brandon Vera, ο οποίος ενώ κόπηκε απο το UFC, τώρα δεδομένου του θετικού τέστ του αντιπάλου του, ξαναπροσλαμβάνεται.

http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/03/thiago-silva-brandon-vera.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου