Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

H  μεγαλύτερη ερασιτεχνική διεθνής εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην  χώρα μας βρίσκεται προ των πυλών. Τον προσεχή Νοέμβριο (22 έως 28) η μόνη αναγνωρισμένη διεθνώς,  Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing  WAKO, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  του αθλήματος, του Δήμου Λουτρακίου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα  διοργανώσει στο Λουτράκι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών , στα αγωνιστικά στυλ Full Contact, Semi Contact, Kick Light, Musical Forms. Αναμένεται συμμετοχή από 700 – 800 αθλητές και συνοδούς από 40 -45 χώρες και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Στάδιο της πόλης.
Σημαντικές είναι και άλλες δυο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα  με τους αγώνες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα την τελευταία ημέρα των αγώνων θα πραγματοποιηθούν επίσης για πρώτη φορά αγώνες διεκδίκησης διεθνών τίτλων, αλλά και αγώνες επίλεκτων αθλητών. Από την χώρα μας στην βραδιά αυτή θα συμμετέχουν, ο Μελέτης Κακουμπάβας, ο Βασίλης Κακαρίκος, ο Αλέξης Σίρος , ο Σωκράτης Κερπάτσι, ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, ο Νάσος Γλυκής και ο  Νίκος Σοκώλης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις αρχές Οκτωβριου.
Τέλος το Σάββατο και την Κυριακή 28 και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Ολλανδό Andre Manaart φυσικά , που θα έρθει στην χώρα μας για να μεταδώσει τις γνώσεις του, σε προπονητές και βοηθούς προπονητών, Έλληνες και ξένους.
Το πρόγραμμα των αγώνων του Πρωταθλήματος,  αναλυτικά είναι το εξής;
Τρίτη 23 Νοεμβρίου
Τελετή Έναρξης
Προκριματικοί αγώνες
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου
Προκριματικοί αγώνες
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου
Προημιτελικοί αγώνες
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
Ημιτελικοί αγώνες
Σάββατο 27 Νοεμβρίου
Τελικοί αγώνες
Αποχαιρετιστήριο πάρτι για όλους τους συμμετέχοντες

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου