Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Σεμινάρια της Μαλαισιανής πολεμικής τέχνης Silat Lincah με τον εκπαιδευτή

Σεμινάρια της Μαλαισιανής πολεμικής τέχνης Silat Lincah με τον εκπαιδευτή

Glenn Lobo από την Αγγλία.



Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010, Ώρες: 11:00-17:00



Η Ακαδημία διοργανώνει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010 για πρώτη φορά στην Ελλάδα σεμινάριο της Μαλαισιανής μαχητικής τέχνης Silat Lincah με τον εκπαιδευτή Glenn Lobo από την Αγγλία!

Ο εκπαιδευτής Glenn Lobo είναι επικεφαλής για την τέχνη Silat Lincah για όλη την Ευρώπη καθώς και εκπαιδευτής στην τέχνη Lighting Scientific Arnis! Στο σεμινάριο διάρκειας έξι ωρών θα αναλυθούν αρχές, θεμελιώδεις θεωρίες, ένοπλες και άοπλες τεχνικές των στυλ Lincah Gayong και Pukulan, γυμνάσματα ροής, τεχνικές με λεπίδα Keris και πως αυτές μπορούν να εφαρμοστούν άοπλα ή με αυτοσχέδια όπλα στον δρόμο, τεχνικές infighting και locking ουσιαστικής εξουδετέρωσης του αντιπάλου, τεχνικές με λεπίδα Kerambit και μάχη από το έδαφος...

Το σεμινάριο είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό σε άτομα άνω των 18 ετών και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε τέχνες Silat.

Προτεινόμενος εξοπλισμός: 1 εκπαιδευτικό μαχαίρι, γάντια MMA και μασέλα.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 6 ώρες (11:00-17:00)
Τιμές Σεμιναρίου:
Για μη μέλη 50 Ευρώ
Για τα ενεργά μέλη της Ακαδημίας 40 Ευρώ





Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην έδρα της Ακαδημίας Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do, διεύθυνση Δήλου 9 (Κάθετη στην Φορμίωνος, σύνορα Βύρωνα-Καισαριανής). Εύκολη πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο 732 (Στάση 9η Φορμίωνος). Για οδηγίες πως να έρθετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Google Χάρτη της Ακαδημίας.



Πληροφορίες: Ευάγγελος Ζορμπάς,

email: jkdinstructor@hotmail.com τηλ.: 6946781911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου