Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τεράστια επιτυχία από το Tae Kwon Do Ευκλέας στην Κορέα

Άξια εκπροσώπηση είχε η Ελλάδα και η πόλη της Πρέβεζας από τα μέλη του Α.Σ. Ευκλέας που συμμετείχαν στην Ελληνική αποστολή στο 11ο Παγκόσμιο Tae kwon Do Όπεν (WTF & ITF).
Οι αγώνες έγιναν παράλληλα με τη διοργάνωση του επίσημου Παγκοσμίου πρωταθλήματος ITF το οποίο διεξήχθη στην Κορέα και συγκεκριμένα στην πόλη Cheongju από τις 29 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2010 .
Η συγκομιδή των μεταλλίων για την Ελληνική αποστολή ήταν πλούσια καθώς είχαμε πολλά μετάλλια και συγκεκριμένα: 2η Θέση (Αργυρό μετάλλιο ο Λώλης Θεόδωρος στην κατηγορία βετεράνων στα 82+, 2η και 3η θέση ο Καββαδίας Ευστάθιος στα ομαδικά και στα ατομικά στην κατηγορία ανδρών στα 76-82 κιλά αντίστοιχα και 6η θέση στο αγώνισμα των Tull,  2η Θέση η Κατσαούνου Γρηγορία στα -72 κιλα στις Γυναίκες, 2η και 3η Θέση ο Νιάφας Ευάγγελος (αργυρό στα Ομαδικά και χάλκινο στα ατομικά στην κατηγορία ανδρών στα +82 κιλά, 2η Θέση ο Αυγέρης Ευάγγελος στα ομαδικά και 8ος στα ατομικά στην κατηγορία των -76 κιλών, 2η θέση ο Βανούσης Δημήτριος στα ομαδικά και 5η θέση στα ατομικά στην κατηγορία των 76 κιλών, δύο 3ες

1 σχόλιο: