Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ITF Αθανάσιος Αγγελέτος




ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων θα συμμετέχει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ITF Tae Kwon Do Αθανάσιος Αγγελέτος.
Έπειτα από τη συμφωνία της ΕΟΜΑ με τους εκπροσώπους της Ελλάδας του συστήματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα στο στυλ του Light Contact με όρους ITF Tae Kwon Do. Για το πρωτάθλημα αυτό εργάζεται πυρετωδώς η ομάδα των συλλόγων ‘’Ευκλέας’’ υπό την καθοδήγηση του Άγγελου Σολδάτου.
Ο Αθανάσιος Αγγελέτος όπως και πολλοί κορυφαίοι αθλητές θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση και επισημότητα στην πρώτη αυτή συνεργασία της ομάδας του ‘’Ευκλέα’’ με την Ομοσπονδία
Παρουσιάζουμε μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό τον Αθανάσιο Αγγελέτο

ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 1995.ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ TAEKWON DO ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΜΕ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ -ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΛΔΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣ ΕΥΚΛΕΑΣ  ΆΡΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 1ου DAN ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ  ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΗΒΩΝ.
ΤΟ 2010 ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ 1-4 07-2010 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ  Κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ & ΛΩΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ .
1) ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ .
ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 4-8-07-2010 ΣΤΗΝ Ν.ΚΟΡΕΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ 6 ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΚΟΡΕΑΤΗ ΑΘΛΗΤΗ.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ TAEKWONDO: ''ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΝ''
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου