Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αφιέρωμα στον πυγμάχο-δάσκαλό του fight-academy- Περιστέρι Βασίλη Οικονόμου.

Ο Βασίλης Οικονόμου Γεννήθηκε στις 2/2/1978. τα πρώτα του πυγμαχικά βήματα τα έκανε στις αρχές του 1991  στον Πολυδεύκη πυγμαχικό σύλλογο περιστεριού.

Η πρώτη διάκριση ήρθε πολύ νωρίς σε ηλικία μόλις 14ων  χρονών. Έκτοτε  η μια διάκριση διαδεχόταν την άλλη και πάντα στελέχωνε τις εθνικές ομάδες παίδων έφηβων και ανδρών της χώρας μας.






Στις αρχές του 2003 συμπεριελήφθη στην προολυμπιακη ομάδα  για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. μετά τον άδικο αποκλεισμό του αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του αλλά όχι για πολύ.
 Στα τέλη του 2004 αποφασίζει να δοκιμαστεί στο άθλημα του kick-boxing στο οποίο κατακτά το πανελλήνιο πρωτάθλημα την ίδια χρονιά και λίγο αργότερα νικά σε επαγγελματικό αγώνα οπού ήταν και ο τελευταίος του. Οι προσωπικές φιλοδοξίες παραμερίστηκαν και η αγάπη για το άθλημα τον έκανε να θέλει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του και στα νέα παιδία  Στις αρχές του 2005 ιδρύει την ακαδημία πολεμικών τεχνών μια σχολή που απευθύνεται σε οποίον απλά αγαπά τα μαχητικά σπορ,όπου με οδηγό το ευ αγωνίζεστε διδάσκει μέχρι και σήμερα.      



Για να μάθετε περισσότερα για την σχολή πυγμαχίας που διδάσκει ο κύριος Οικονόμου: