Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βραδιά Ιαπωνικού Πολιτισμού


"Ο πολιτισμός ως δύναμη ανάπτυξης για την κοινωνία"

Κλειστό Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000,Περαία Θεσσαλονίκης

Ο πολιτισμός ως δύναμη ανάπτυξης για την κοινωνία"
Κλειστό Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000,Περαία Θεσσαλονίκης


















Προς τιμήν της Αυτού Εξοχότητος του
Δόκτορος Hatsumi Masaaki
34ου Πατριάρχη των παραδόσεων
της Togakure Ryu Ninpo



Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να σας προσκαλούμε στη μεγάλη βραδιά ιαπωνικού πολιτισμού που διοργανώνουν από κοινού το Ειδικό Αθλητικό Κέντρο ΚΑΠΠΑ 2000, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης, ο εν Θεσσαλονίκη Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος και το Αρχηγείο του Ελληνικού Bujinkan Dojo, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου ΚΑΠΠΑ στην Περαία.
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, θα λάβει χώρα συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με εκλεκτούς καλεσμένους, ακαδημαϊκούς, θεσμικούς παράγοντες, πολιτικούς και επιχειρηματίες και θέμα τις σχέσεις του ελληνικού και του ιαπωνικού πολιτισμού στη σύγχρονη εποχή καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρουν στη σύγχρονη εποχή.
Τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συνοδεύσουν βραβεύσεις, καθώς και επίδειξη παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών, από τα τμήματα των τριων μεγάλων μη κερδοσκοπικών οργανισμών: ΚΑΠΠΑ 2000, ΒΑΟ και ΠΑΣ Ελληνικό Bujinkan Dojo. Ταυτόχρονα να προβάλλονται ντοκυμαντέρ από την Ιαπωνία, παρουσιάζοντας τη ζωή, το έργο και την αριστεία των μεγάλων δασκάλων των ιαπωνικών παραδόσεων, από τις γιγαντοοθόνες του αμφιθεάτρου ΚΑΠΠΑ 2000. Επίσης, θα αναγνωσθούν αποσπάσματα από το μνημειώδες γραπτό τους έργο.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό, το οποίο και θα λάβει ενεργά μέρος στη συζήτηση. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.
Σύνθεση στρογγυλής τραπέζης:
Συντονιστής:
Δρ. Ιωάννης Νασιούλας, PHD, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πρόεδρος του Ελληνικού Bujinkan Dojo και Μέλος του ΔΣ του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου.
Συνομιλητές:
Όθων Μοσχίδης, Ολυμπιονίκης, Πρόεδρος του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου
Δρ. Νικόλαος Μακραντωνάκης, Επίτιμος Πρόεδρος του Κέντρου ΚΑΠΠΑ 2000
Θωμάς Τιμαμόπουλος, Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης και Αντιπρόεδρος του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου
Δρ. Νικόλαος Κουρκουμέλης, PHD, Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Anatolia College of Thessaloniki, Τέως Διευθύνων Σύμβουλος Κόσμου της εταιρείας πετρελαιοειδών Texacoκαι τέως Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ BillClinton
Δρ. Βασίλειος Παπαθανασίου, PHD, Διδάκτωρ Θαλάσσιας Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Plymouth και Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Ελληνικό Bujinkan Dojo
Δρ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, PHD, Διδάκτωρ Ιατρικής Γενετικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Biogenea Pharmaceuticals Ltd. εταιρείας φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και Πρόεδρος της Ενώσεως Ελληνικών Τραπεζών Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος
Άντα Τσεσμελή - Edwards, London Kings College, Υπεύθυνη Χορευτικής Ομάδας Περαίας
Καλούμε όλους τους φίλους του πολιτισμού και του αθλητισμού να μας τιμήσουν με την παρουσία τους σ αυτή τη μοναδική εκδήλωση!

Ώρα προσέλευσης 18:00
Τόπος: Κλειστό Αμφιθέατρο του Ειδικού Κέντρου ΚΑΠΠΑ 2000
Διοργανωτές: ΚΑΠΠΑ 2000, ΕΠΣΜΑΘ, ΒΑΟ, ΠΑΣ Ελληνικό Bujinkan Dojo

Διοργάνωση, επικοινωνία και πληροφορίες:
Ελληνικό Bujinkan Dojo


ギリシャの武神館道場本部
Hellenic Bujinkan Dojo Headquarters
Αρχηγείο του Ελληνικού Bujinkan Dojo


BAO
52 Elpidos str.
56625
Sykies
Thessaloniki
Greece

+30 6972778334