Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Biggest Better 3 και πάλι στην Κύπρο



Για τρίτη φορά στην Κύπρο το ‘’ Biggest Better’’ στην Κύπρο. Η μεγάλη αυτή διοργάνωση επαγγελματικών αγώνων πυγμαχίας οι οποίοι θα προβληθούν και πάλι ζωντανά από το Eurosport θα λάβει χώρα και πάλι στην Πάφο την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου .
Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια οκτάδα αθλητών στα Βαρέα Βάρη από διάφορες μαχητικές τέχνες,  οι οποίοι θα αναμετρηθούν το ίδιο βράδυ όπως στα Κ-1 με όρους όμως πυγμαχίας  και θα μοιραστούν συνολικά 30.000 δολάρια.
Επίσης διοργανωτής των αγώνων είναι ο Χρίστος Χριστοδούλου
H  Διοργάνωση η οποία αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τα Κυπριακά και Εληνικά δρώμενα στο χώρο των διοργανώσεων μάχης στηρίζεται και συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων μαζί την  Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Kick Boxing και το Eurosport.
Για το λόγο αυτό θα μεταβεί στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΟΜΑ) Γιώργος Σαριαννίδης ο οποίος και είναι ο κατ’ εξοχήν υπεύθυνος της οργάνωσης των αγώνων, ο οποίος το Σάββατο πρωί θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΟΜΑ


Οι μονομάχοι που θα πάρουν μέρος στο Biggest Better 3 είναι οι:
1.    Bartosz BOCIAN. POLAND ( kickboxer )
2.    Andy SHADENBERG . GERMANY ( thaiboxer )
3.    Paul MORRIS . ENGLAND ( boxer )
4.    Lloyd VAN DAMME . HOLLAND ( Kickboxer )
5.    Lucian DANILENCU . ROMANIA ( Kickboxer . Boxer )
6.    Gianluca SIRCI . ITALIA ( Kickboxer . Boxer )
7.    Vjekoslav BAJIC . CROATIA ( Kickboxer . Boxer )
8.    Milen PAUNOV . BULGARIA ( Boxer )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου