Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

FASTER: H NEA TAINIA TOY DWAYNE JOHNSON - trailer

FASTER: H NEA TAINIA TOY DWAYNE JOHNSON

Ο Dwayne Johnsonαφήνει πίσω του τις “ανάλαφρες” ταινίες και βάζει φωτιά στην άσφαλτο με τοFaster.
O “Rock” υποδύεται τονJames Cullen, γνωστό και ως Driver, έναν εξαιρετικό οδηγό.

Ο Driver γίνεται το μέσο διαφυγής σε μια ληστεία που καταλήγει σε φιάσκο και στη δολοφονία του αγαπημένου του αδερφού.  
Υπόθεση
«Μετά από 10 χρόνια στη φυλακή, ο Driver (Dwayne Johnson) έχει ένα και μοναδικό στόχο: να πάρει εκδίκηση για τον αδελφό του που δολοφονήθηκε σε μια απόπειρα ληστείας τράπεζας, για την οποία οδηγήθηκε και ο ίδιος στη φυλακή. Ελεύθερος πια, είναι έτοιμος να εκτελέσει τη θανάσιμη αποστολή του. 













Θα βρει όμως εμπόδιο δύο άντρες, ένα βετεράνο αστυνομικό που σύντομα βγαίνει σε σύνταξη (Billy Bob Thornton), και ένα νεαρό εγωκεντρικό εκτελεστή (Oliver Jackson-Cohen). Ξαφνικά ο κυνηγός γίνεται και κυνηγημένος».
Η δράση του πάει
Ο 38χρονος ηθοποιός επιστρέφει ξανά στο είδος των ταινιών που τον καθιέρωσαν στο Χόλυγουντ και ομολογουμένως του ταιριάζουν γάντι. Το “Faster” αποτελεί μια καθαρόαιμη ταινία δράσης, με κύριο χαρακτηριστικό την ιλιγγιώδη ταχύτητα στην άσφαλτο.


Το Faster κόστισε στους παραγωγούς CBS Films και Castle RockEntertainment 24 εκατ. δολάρια. Η απόσβεση του κόστους έχει ξεκινήσει δυναμικά καθώς στην πρώτη εβδομάδα προβολής στις ΗΠΑ, η ταινία έκανε εισπράξεις 12,2 εκατομμυρίων.
Η ταινία προβάλλεται από τις 28 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται στη χώρα μας στις 10 Φεβρουαρίου. Η Castle Rock Entertainmentέχει ήδη ανακοινώσει το sequel με τίτλο “Faster 2” για την άνοιξη του 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου