Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

G.F.C. - Caged έρχεται σύντομαTo πιο εμπορικό και θεαματικό άθλημα στον κόσμο κάνει επιτέλους την εμφάνιση του στην Ελλάδα.
Η G.F.C κάνει το επόμενο βήμα στον χώρο των πολεμικών τεχνών και βάζει το
ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) στον  χώρο που του ανήκει, σε «ΚΛΟΥΒΙ».

H  μοναδική διοργάνωση που διαθέτει συμβόλαιο προβολής και επικοινωνίας, για τέσσερα event τον χρόνο,  με τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας,  αποφάσισε να διοργανώσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το πρώτο επαγγελματικό massive fighting event σε ειδικά διαμορφωμένο οκτάγωνο κλουβί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Η G.F.C. (Greek Fighting Championship) αποτελεί μια καλά οργανωμένη εταιρική προσπάθεια, με ειδίκευση στον αθλητισμό και ειδικότερα, στις διοργανώσεις μαχητικών αθλημάτων, με έδρα την Αθήνα! Ιδρύθηκε στις αρχές του 2010, από τον Γιώργο Βεντούρα (Επιχειρηματία, πρώην Αθλητή, Διατροφολόγο και Μάνατζερ) σε μια προσπάθεια να υποστηρίξουμε την υγιή προετοιμασία (εκπαίδευση, προπόνηση, εκγύμναση, διατροφή, ιατρική παρακολούθηση καθώς και την ανάδειξη και προώθηση επαγγελματιών αθλητών πολεμικών τεχνών από την Ελλάδα, καθώς και την δημιουργία massive events στα πρότυπα του UFC και του Ιαπωνικού K1 Grand Prix.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Angel Triadis
P.R – Assistant           
mail: greekfightingchampionship@gmail.com      
telephone: + 30 6938 111 414

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή