Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ IT'S SHOWTIME 44

του Πέτρου Πολυχρονίδη

Το νιώθαμε από την πρώτη στιγμή που μάθαμε πως τοShowtime θα πραγματοποιήσει το 44o show του στην Ελλάδα.

Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τουςΈλληνες fighters που θα συμμετείχαν (έστω και στα pre-games) να αναδείξουν αυτό που κρύβουν μέσα τους.

Και ο στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λίγο πολύ, ο υπεύθυνος του Showtime στην Ελλάδα, Γιάννης Ευγενικός, μας είχε προϊδεάσει πως κάποιος (ένας) από τους Έλληνες αθλητές που θα ξεχώριζε, θα είχε την ευκαιρία να ανοίξει την πόρτα του Showtime στην Ευρώπη.

Τα πράγματα όμως πήγαν ακόμη καλύτερα. Οι αναμετρήσεις τωνΕλλήνων fighters στα opening matches, ακόμη συζητιούνται, αφού ξεχώρισαν για το πάθος τους και υπήρξαν καλύτερα απο τα περισσότερα main events.



Να η ευκαιρία”

Ο promoter του It's Showtime 44, μας μετέφερε την απρόσμενη πληροφορία.

“Είμαι περήφανος για την αγωνιστική παρουσία και το πάθος όλων των Ελλήνων στο Showtime. Περίμενα ότι ίσως κάποιος θα λάμψει, όμως με διέψευσαν ευχάριστα.

Τουλάχιστον δύο αθλητές και ενδεχομένως και ένας τρίτος είναι αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου.
Κατόπιν συνεννόησης με τον Simon Rutz (ιδρυτής του Showtime) που επίσης κολακεύτηκε από το θέαμα των Ελλήνων, θα βοηθήσουμε κάποιο από αυτά τα ταλαντούχα παιδιά να αγωνιστούν στα Showtime toy 2011.
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, πιθανότατα θα μπορώ να σας επιβεβαιώσω και τα ονόματα των δύο ή τριών Ελλήνων αθλητών που ξεχώρισα, όχι μόνο για την αγωνιστική παρουσία, αλλά και το ήθος τους στη διοργάνωση”.

Επισκίασαν και το Souwer vs Pajonsuk με το πάθος τους

Εμείς απλά να συμπληρώσουμε πως το It's Showtime, έχει στο καλεντάρι του για το 2011, εκτός από την Ολλανδία, shows σεΒέλγιο, Ρωσία και ίσως Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία.

Ελπίζουμε κάποιες από αυτές να έχουν και ελληνικό χρώμα.

Απολαύστε στα παρακάτω videos highlights από την global τηλεοπτική μετάδοση του It's Showtime 44 – Athens.