Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο "Μοχάμεντ Άλι" ξανά στο ρινγκ


Αμερικάνος παραγωγός προσφέρει 1.000.000 δολάρια στους διάσημους ηθοποιούς Γουίλ Σμιθ και Μαρκ Γουόλμπεργκ, προκειμένου να τεθούν αντιμέτωποι σε αγώνα μποξ!
Ο Μοχάμεντ Άλι δεν θα μπορούσε ποτέ να αντιμετωπίσει τον Μίκι Γουόρντ στο ρινγκ! Το ίδιο δεν ισχύει για τους ηθοποιούς που τους ενσάρκωσαν στη μεγάλη οθόνη.
Ποιος μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να αναμετρηθούν ο Γουίλ Σμιθ που προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία "Άλι" το 2001 και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ που υποδύεται τον "Ιρλανδό" Μίκι Γουόρντ σε κινηματογραφική παραγωγή ονόματι "The Fighter".



Την ιδέα έριξε ο επικεφαλής της ομοσπονδίας πυγμαχίας του Χόλιγουντ, Ντέιμον Φέλντμαν. Προσφέρει από 1.000.000 δολάρια ως αμοιβή σε καθέναν από τους δύο σταρ.

"Δεν περιμένουμε ότι ο ένας θα ανοίξει το κεφάλι του άλλου. Ελπίζουμε ότι θα ανέβουν στο ρινγκ και θα περάσουν καλά", τόνισε ο Φέλντμαν.

Οι δύο ηθοποιοί έκαναν ειδική προετοιμασία για να υποδυθούν τον πυγμάχο. Ο Γουόλμπεργκ που διεκδικεί βραβεία για την ερμηνεία του, κοσμεί και το εξώφυλλο του περιοδικού Sports Illustrated!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου