Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

1ο Σεμινάριο 3ης Σχολής Προπονητών Γ' Κατηγορίας



Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το 1ο  σεμινάριο της 3ης  σχολής προπονητών Γ΄κατηγορίας της Ε.Ο.Π.Υ.Μ.Υ. το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στον Γυμναστικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Κυψέλης. Η συμμετοχή ήταν πέρα απ το αναμενόμενο αφού συγκέντρωσε 29 εκπαιδευτές διαφόρων στυλ (Judo,Kick-Boxing, Ελευθέρας Πάλης, Παγκρατίου )από τους οποίους οι 14  είναι σχολάρχες.  Παρευρέθησαν  απ όλη την Ελλάδα , Αθήνα, Ζάκυνθο, Τρίκαλα, Θεσ/νίκη, Νάξο, Σκόπελο, Καστοριά κ.τ.λ.
Στο πρώτο από τα 6 σεμινάρια που έχουν προγραμματισθεί δίδαξε ο Δημήτρης Δημητρίου   Grappling  ,  M.M.A.και  Kick Boxing  δείχνοντας την ύλη  και την μεθοδολογία διδασκαλίας για το 1ο επίπεδο και 2ο επίπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησε  σεμινάριο Κριτών-Διαιτητών  από τον διεθνή διαιτητή της Fila Πέτρο Δρακάκη, ο οποίος ανάλυσε τους διεθνείς κανονισμούς της Fila και ξεκαθάρισε κάθε απορία.

Επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 05 Φεβρουαρίου μαζί  με το σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον ιατρό κο Μπακιρτζή Δημήτρη (Action Med – Γιατροί εν Δράσει)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου