Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πυροβόλησε την θετή του κόρη την ώρα που ανέβαινε στο ρινγκ



Η μποξέρ Ρόλα Ελ Χαλάμπι πυροβολήθηκε από τον θετό πατέρα της, Ρόι Ελ Χαλάμπι και πρώην μάνατζέρ της, λίγο πριν ανέβει στο ρινγκ για να δώσει αγώνα για τίτλο. Οι πυροβολισμοί, της προκάλεσαν τραυματισμούς, που δεν απείλησαν μεν τη ζωή της αλλά θα σφραγίσουν το τέλος της καριέρας της.
Η αήττητη 25χρονη Λιβανέζικης καταγωγής Γερμανίδα που διεκδικούσε τον τρίτο τίτλο στην καριέρα της ετοιμαζόταν την περασμένη Παρασκευή (1/4) για τον αγώνα απέναντι στη Ίρμα Μπαλιγιάγκιτς από τη Βοσνία για τίτλο, όταν ο 44χρονος θετός της πατέρας εισέβαλε στα αποδυτήρια και την πυροβόλησε στο χέρι, στο γόνατο και στα πόδια.
Ο Ρόι Ελ-Χαλάμπι έφερε βαρέως την απόλυση του από τη θέση του μάνατζερ, της θετής του κόρης, Ρόλα Ελ-Χαλάμπι. Επίσης, πυροβόλησε δύο φύλακες προτού συλληφθεί, σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου.
Τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.





Όπως αναφέρεται μάλιστα  στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Bild», το γήπεδο εκκενώθηκε γρήγορα, καθώς υπήρχαν μέσα περίπου 800 φίλαθλοι.

Η Ρόλα Ελ Χαλάμπι, μιλώντας για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, είπε: «Ο πατέρας μου εισέβαλε στο δωμάτιο,. Μας απείλησε κρατώντας ένα όπλο στο χέρι και φώναξε: «Βγείτε όλοι έξω». Στη συνέχεια με πυροβόλησε στο χέρι από τα 3 μέτρα. Εγώ έκλαιγα και ούρλιαζα».

Η Rola El-Halabi είπε στην Bild:''Τότε ο μπαμπάς εισέβαλαν με ένα πιστόλι, ανάγκασε τους άλλους να βγούν από το δωμάτιο και μας κλείδωσε μέσα. Με πυροβόλησε αμέσως από τρία μέτρα μακριά στο δεξί χέρι  και ούρλιαξα.''
Σύμφωνα με την κατάθεσή της ο πατριός φώναξε, "Έχεις καταστρέψει τη ζωή μου." Η Rola El-Halabi απάντησε: ''Μπαμπά, ηρέμησε. Μπορούμε να μιλήσουμε. "
Συνέχισε: '' Κάθε πυροβολισμός ήταν σαν μια γροθιά. Όλο και περισσότερο αίμα έβγαινε από τα παπούτσια μου."
Ο Roy El-Halabi αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης για 10 χρόνια για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.
Η Rola El-Halabi ήταν αήττητη για 11 αγώνες με έξι knockouts και έχει στην κατοχή της δύο παγκόσμιους τίτλους στην καριέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου