Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Buakaw ή Ζαμπίδης;

Μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Kick Boxing σε ελληνικό έδαφος θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Κύπρο. Τη διοργάνωση την οποία επιμελείται ο Χρίστος Χριστοδούλου μαζί με τον Γιώργο Σαριαννίδη πλαισιώνουν δυνατοί συνεργάτες από την Κύπρο. Η νέα αυτή συνεργασία έδωσε ήδη καρπούς στην προηγούμενη μεγάλη διοργάνωση που έγινε στη Λευκωσία στις 1 Απριλίου 2011.
Τώρα γίνεται λόγος για μια πολύ  μεγάλη διοργάνωση στην Κύπρο με κύριο αγώνα αυτόν με τον γνωστό Ταϊλανδό Βuakaw Por Pramuk ή τον Μιχάλη Ζαμπίδη η ημερομηνία της οποίας δεν έχει ακόμα ορισθεί.

Η πρώτη σκέψη ήταν να έρθει ο Pramuk για αγώνα Muai Thai κάτι που περιμένουν ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το Muai Thai έχει ιδιαίτερη άνθιση.

Η σκέψη να αγωνιστεί ο Ζαμπίδης ήταν πάντοτε παρούσα. Η επαφή ήδη έχει γίνει και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Σύντομα θα ξέρουμε ποιος από τους δυο κορυφαίους αθλητές του Κ-1 θα έχει την τιμητική του στην Μεγαλόνησο και βέβαια σύντομα έχουμε περισσότερα νέα και συγκεκριμένες πληροφορίες για την εξέλιξη του θέματος.
Η επόμενη διοργάνωση στην Κύπρο θα γίνει μέσα στον Ιούνιο στη Λεμεσό και θα είναι μια ακόμη παραγωγή της συνεργασίας μεταξύ της Παγκύπριας Ομοσπονδίας παραδοσιακού Κικμποξιγκ και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων
Δείτε εδώ αγώνα μεταξύ Buakaw vs Ζαμπίδης Video 1   Video 2
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου