Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Και Full Muai με τον Ασονίτη vs Thailand στο Greek Open 2011



ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΟΝΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΑΤΣΗ ΤΣΙΡΙΓΚΑΚΗ
Προχωρούν με σταθερά βήματα οι προετοιμασίες για το  ‘’GREEK OPEN 2011’’.

Η διοργάνωση η οποία διεξάγεται στο κλειστό στάδιο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι στις 9 και 10 Απριλίου διοργανώνετε από  το Zen Fighting Club  στο πλαίσιο των διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων και της υπερκείμενης διεθνούς ομοσπονδίας WKA η οποία καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να φέρει στη χώρα μας όσο περισσότερους ξένους αθλητές μπορεί.
To ‘’GREEK OPEN 2011’’ είναι το δεύτερο κατά σειρά μετά το 2010 και συμπεριλαμβάνεται πλέον στο ετήσιο πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας προχωρώντας με βεβαιότητα στον αρχικό του προορισμό ο οποίος είναι να αποτελέσει  σταθερό ετήσιο θεσμό για τις εκδηλώσεις της χώρας μας. 




Στο ‘’GREEK OPEN’’  του 2011 το Σάββατο 9 Απριλίου θα διεξαχθούν αγώνες στα στυλ του  ring (Low Α’ & Β’ Κατηγορία – Low Light – K1 Rules ). Τους προκριματικούς αγώνες θα ακολουθήσει βραδιά Επίλεκτων Αθλητών με σημαντικότερο όλων  τον αγώνα του Κώστα Ασονίτη με Ταϊλανδό πρωταθλητή του Lubini σε αγώνα Full Muai Thai.
Ο Κερκυραίος πρωταθλητής σε συμφωνία με τον προπονητή του Αναστάσιο Τσιριγκάκη, μέσα από τις επιλογές που του δόθηκαν προτίμησε να παίξει με τους όρους του Ταϊλανδού προκειμένου να βρει αξιόλογο αντίπαλο και μη θέλοντας έναν εύκολο αγώνα.
Την Κυριακή 10 Απριλίου θα γίνουν οι αγώνες στο tatami (point fighting – light Contact – Forms Division)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου