Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ Ο GAMBOA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ SOLIS


Μια τρομερή επίδειξη ταχύτητας χάρισε στονYuriorkis Gamboa την 20η του επαγγελματική νίκη και έστειλε τον αντίπαλο του πέντε φορές στο καναβάτσο.
Το ανορθόδοξο στυλ τουGamboa (20-0, 16ΚΟs) δίνει ελπίδα στους διεκδικητές της ζώνης WBA World featherweight, πως θα μπορέσουν να την αποσπάσουν από τη μέση του.
Στο ppv του ΗΒΟ o χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, αντιμετώπισε τον Jorge Solis (40-3-2, 29KOs) και κινήθηκε σαν αγωνιστικό μονοθέσιο μέσα στο ρινγκ, στερώντας στον έμπειρο Μεξικάνο οποιαδήποτε ευκαιρία είχε να αντιδράσει.
Δύο knockdown στον δεύτερο γύρο, ένα στον τρίτο και δύο ακόμη στον τέταρτο, ήταν παραπάνω από αρκετά για τον διαιτητή για να σταματήσει τον αγώνα.

Μάλιστα ο Solis σύγκρινε την ταχύτητα του αντιπάλου του με αυτή τουPacquiao (τον είχε αντιμετωπίσει το 2007) λέγοντας πως ο Κουβανός χτυπάει πιο δυνατά από τον “Pacman”.
Η νίκη του “Τυφώνα του Γκουαντάναμο” θα τον φέρει αντιμέτωπο στο μέλλον με τον κάτοχο της ζώνης του WBOJuan Manuel Lopez, σε μια αναμέτρηση που “χτίζεται” εδώ και τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου