Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Με χάλκινα μετάλλια επιστρέφει η Hellenic Kyokushin Karate Union





Από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Karate επιστρέφει η Εθνική ομάδα της Hellenic Kyokushin Karate Union που πραγματοποιήθηκε στις 16.04.11 στην Ουγγαρία στην πόλη Sveged.
Μετά την περσινή επιτυχία στην Βαρκελώνη με χάλκινο μετάλλιο του Ασσερ Σταύρο συνεχίζει η οργάνωση τις επιτυχίες με δύο χάλκινα φέτος με τους Μπογιατζάκη Σωτήρη αθλητή του Kinesis-gym, που ήταν από τα φαβορί για το βάθρο που δυστυχώς αποκλείστηκε στους ημιτελικούς από τον πρωταθλητή της Ρωσίας που στη συνέχεια πήρε και την πρώτη θέση και τον Παπαδόπουλο Γιώργο, αθλητή του Γ.Α.Σ Κορδελιού που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά έχασε την πρόκριση για τον τελικό μετά από ένα σκληρό ματς στα σημεία.
Πέρα από τους δύο αθλητές που διακρίθηκαν συμμετείχαν και οι Κάλης Κυριάκος, Χασάπης Νίκος, Κολοβός Σπύρος.
Την αποστολή συνόδεψαν ο εκπρόσωπος της οργάνωσης κ. Κατρουλής Βασίλης, ο υπεύθυνος εξεταστικής επιτροπής Βορείου Ελλάδος κ. Καπνάς Αθανάσιος, ο διεθνής διαιτητής κ. Καρακασίδης Ιωάννης, ο εθνικός προπονητής κ. Γιαννακίδης Αντώνης. Την αποστολή συνόδεψαν επίσης ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick boxing και πλέον αθλητής της οργάνωσης Μπακόλας Δημήτρης που λόγω του τραυματισμού δεν συμμετείχε σε αυτήν την διοργάνωση, και οι βοηθοί Μπίμπασης Ιωάννης και Χατζής Γεώργιος.
Η Ελληνική αποστολή απέδειξε και πάλι ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη και απέκτησε τον σεβασμό και την αναγνώριση που της αξίζει.
Επόμενος στόχος της οργάνωσης είναι το Summer Camp στα Καμμένα Βούρλα τον Ιούλιο, εκπαιδευτικό σεμινάριο Kick Boxing και Kyokushin Karate από τον Shihan George Kolovo από την Αυστραλία στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου