Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Στο χειρουργείο ο Νίκος SWEETKILL Παπαδημητρίου - αγώνας δρόμου για να προλάβει το It's Showtime στις 12 Ιουνίου


KICKBOXING - WORLD




Ποιός θα το περίμενε ότι από ένα ύπουλο χτύπημα και ενώ ο διαιτητής του αγώνα είχε διακόψει το παιχνίδι για παρατήρηση στον Ολλανδό Milo El Geubli, η μεγάλη ελπίδα της χώρας μας για διακρίσεις στο εξωτερικό, ο νεαρός Νίκος Παπαδημητρίου θα μπει στο χειρουργίο με διπλό κάταγμα στην κάτω γνάθο!




Όλα ξεκίνησαν στον 6ο αγώνα GREECE vs HOLLAND στο πλαίσιο του Gladiator's Night 5 που έγινε χθες στην Χαλκίδα. Ο Παπαδημητρίου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα δευτερόλεπτα ο διαιτητής κ. Δροσόπουλος φώναξε (ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!) στους αθλητές να διακόψουν το παιχνίδι τους επειδή αγκαλιάζονταν. Ο Νίκος έκανε πισω με καταβασμένα τα χέρια και χαλαρός και εκείνη τη στιγμή ο Ολλναδός αντίπαλος του του έδωσε ένα αριστερό ψηλό λάκτισμα στο πρόσωπο! Ο Νίκος δεν το περίμενε και όντας χαλαρός εσθάνθηκε να μετατοπίζεται το σαγόνι του. Αποτέλεσμα; Διπλό κάταγμα στην κάτω γνάθο !!!
Ο νεαρός Θεσσαλονικιός και ο προπονητής του κ. Νάσος Γλυκής έφυγαν κατευθείαν από το κλειστό της Χαλκίδας και λίγες ώρες αργότερα βρίσκονταν στο νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. εκεί έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις .
Οι γιατροί, που από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν στο Έλληνα πρωταθλητή, έβγαλαν γνωμάτευση και ο νεαρός αθλητής θα χειρουργηθεί το πρωί της Πέμπτης στη γναθοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου !

Ο Νίκος που είναι ψυχολογικά πολύ χάλια ρωτούσε και ξαναρωτούσε τους γιατρούς ποτε θα μπορεί να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο αγώνα. Οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι αρχικά στόχος τους είναι να πάει καλά η επέμβαση.
Υποσχέθηκαν μάλιστα τόσο στον Παπαδημητρίου όσο και στον προπονητή του κ. Γλυκή ότι το κάταγμα στο σαγόνι του θα αποκατασταθεί πλήρως!
Όσο για την ανάρρωση, δίνουν 4-6 εβδομάδες στον αθλητή, πράγμα που θα εξαρτηθεί από την έκβαση του χειρουργίου , αλλά και από την κράση του Νίκου.

Ο Νίκος που βρισκόταν σε άριστη φόρμα τους τελευταίους μήνες με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη Έλληνα στο πλέον μεγαλύτερο kickboxing show του κόσμου, το It's Showtime, είναι λογικό να τα βάζει με την τύχη του και με την "αλητεία" του Ολλανδού.
Ο Andre Manaart που προπονεί τον Geubli υποχρέωσε τον αθλητή του να γονατίσει στο τέλος του αγώνα μπροστά στον Νάσο Γλυκή ζητώντας συγγνώμη, κάτι βέβαια που δε θα αλλάξει τα πράγματα!
Xαρακτηριστικό του εκνευρισμού από το ύπουλο χτύπημα του Ολλανδού είναι ότι ο promoter του It's Showtime ATHENS 2010, κ.Γιάννης Ευγενικός,ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα του Νίκου για το διεθνές promotion έφυγε κατευθείαν μετά τον τραυματισμό του από το γήπεδο πολύ εκνευρισμένος!




Ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Παπαδημητρίου είναι αυτό της διατροφής αφού ήδη δεν μπορεί να μασίσει και σύμφωνα με τους γιατρούς θα τρέφεται μόνο με αλεσμένες τροφές και τις επόμενες 2 εβδομάδες!
Αυτό θα δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα στον αθλητή που ακολουθούσε με θρισκευτική ευλάβεια την διατροφή που του είχε συστήσει μέλος της ομάδας του.
Ο προπονητής του εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι με κουτιά από πρωτεϊνες και αμινοξέα στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο Νίκος, προσπαθώντας να βοηθήσει ώστε να μην εξαντληθεί ο οργανισμός του αθλητή του.

Αρχικά να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης στην κάτω γνάθο του πρωταθλητή μας! Στη συνέχεια μένουν 8 εβδομάδες μέχρι το Ιt's Showtime του Βελγίου. Σε καμία περίπτωση δε θα πιεστεί ο Νίκος ώστε να δώσει εκεί το παρόν αν δεν είναι απόλυτα υγιής γιατί μια υποτροπή θα είναι ότι χειρότερο για το μέλλον του παιδιού.
Άλλωστε είναι πάρα πολύ μικρός (20 χρονών) και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.
Θα το παλέψει βέβαια για να είναι τον Ιούνιο στο Βέλγιο, αλλά αυτή τη φορά δεν αποφασίζουν μόνο τα χέρια και τα πόδια του Νίκου, αλλά και οι γιατροί.

                      Περαστικά Νικ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου