Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών και ιαπωνικής κουλτούρας στη Λέσβο


17 Ιουνίου 2011 Δημοτικό Θέατρο Καλλονής Λέσβου 18:30

Λέσβος

Το Ελληνικό Bujinkan Dojo, η Πανελλήνια Οργάνωση Kyokushinkai Karate και ο λαογραφικός Όμιλος ΕΘΟΚ της Καλλονής Λέσβου σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εσπερίδα παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών και ιαπωνικής κουλτούρας, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής Λέσβου, τη 17η Ιουνίου 2011 και ώρα 18:30.


Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η κα. Μυρσίνη Γιακουμή, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ολοκληρώνοντας τον ετήσιο απολογισμό των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Θα ακολουθήσει σύντομο έργο μοντέρνου χορού.

Το τμήμα Kyokushinkai Karate της Καλλονής Λέσβου και τα τμήματα Ninjutsu Καλλονής και Μυτιλήνης θα συνεχίσουν με μια παρουσίαση των παραδοσιακών ιαπωνικών πολεμικών τεχνών και των σύγχρονων μαχητικών αθλημάτων.

Θα ακολουθήσει βιβλιοπαρουσίαση του έργου "Τι είναι το ninjutsu, το budo και το taijutsu" του συγγραφέως Ιωάννη Νασιούλα από τις Εκδόσεις Ορθός Λόγος. Τη βιβλιοπαρουσίαση θα κάνει ο Γεώργιος Τυρικός-Εργάς, δημοσιογράφος του Εκδοτικού Συγκροτήματος της Εφημερίδας "Εμπρός".

Τι είναι το Ninjutsu το Budo και το Taijutsu

Η εσπερίδα θα κλείσει με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή των παρακάτω προσκεκλημένων:

κ.κ. Χάρις Πελεκός, Ταγματάρχης, Πρόεδρος του Ομίλου ΕΘΟΚ Καλλονής

κ.κ. Γεώργιος Τυρικός-Εργάς, Δημοσιογράφος Εφημερίδας "Εμπρός"

κ.κ. Φώτης Κωστόπουλους, Επιχειρηματίας, Εκπρόσωπος του Ελληνικού Bujinkan Dojo στη Λέσβο

Τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συντονίσει ο διοργανωτής της εκδήλωσης κ. Χριστόδουλος Μπαρέλης, Περιφερειακός Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate στις Νήσους Βορείου Αιγαίου και μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Bujinkan Dojo.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 6972808313

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου