Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καταπολεμήστε τους δρόμους

Αλεξανδρίδης ΧρηστάκηςΈτσι ονομάζεται μια από τις πολλές προσπάθειες τηςΑμερικανικής ομοσπονδίας Πάλης. Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος είναι να προσελκύσει τα νέα παιδιά στα γυμναστήρια και συγκεκριμένα στις παλαίστρες και να πείσει τα νέα παιδιά να μην περιπλανιούνται στους δρόμους.













Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος ολοκληρώθηκε τον προηγούμενο μήνα, με μεγάλη επιτυχία στους δρόμους τουΜπρόντγουεϊ, η συνάντηση μεταξύ των ομάδων των Η.Π.Α. και της εθνικής Ρωσίας.
Σε αυτή τη συνάντηση υπήρχε και Ελληνική εκπροσώπηση, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Αλεξανδρίδης Χρηστάκης είναι προπονητής στην εθνική ομάδα της Ρωσίας και έδωσε το παρόν σε αυτή τη συνάντηση.
Μιλήσαμε μαζί του και μας εκθέτει τις εντυπώσεις του αλλά και την εμπειρία που απεκόμισε από μια τέτοια προσπάθεια.
«Κάθε χρόνο πηγαίνουμε δυο φορές στις Η.Π.Α. στα πλαίσια μιας πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, πρώτη φορά όμως αγωνιζόμαστε σε μια τέτοια εκδήλωση, είναι προσπάθεια της αμερικάνικης ομοσπονδίας η όποια τυγχάνει της αμέριστης συμπαράστασης όλων των μεγάλων αθλητών ολυμπιονικών των Η.Π.Α. όπως των John Smith, Bruce Baumgartner, Rulon Gardner, είναι μια προσπάθεια πολύ επίκαιρη με στόχο την προσέλκυση των νέων στους χώρους άθλησης και συγκεκριμένα στις παλαίστρες, με βρίσκει απολυτά σύμφωνο γιατί έτσι τα νέα παιδιά αποφεύγουν τις κακοτοπιές της ζωής, (ναρκωτικά και γενικότερα την εμπλοκή τους με την παρανομία), ακόμη τα παιδιά μέσω της πάλης λαμβάνουν τις βασικές αρχές της ζωής, τους μαθαίνει να παλεύουν τη ζωή, να μην τα παρατούν στην πρώτη δυσκολία, τους σφυρηλατεί το ήθος και τους διαμορφώνει τον χαρακτήρα, άλλωστε το κύριο γνώρισμα της πάλης είναι η συνεχής προσπάθεια για την επιτυχία και τελικά την επικράτηση και επίτευξη του στόχου
Γιατί είσαστε η μοναδική καλεσμένη ομάδα;
«Είμαστε η μοναδική ομάδα γιατί σε κάθε συνάντηση μεταξύ των ομάδων των Η.Π.Α. και της Ρωσίας υπάρχει ένας ανταγωνισμός, σε κάθε επίπεδο, που πάντα προσελκύει (από εποχής ακόμα Ε.Σ.Σ.Δ.) το ενδιαφέρον του κόσμου, τωνΜ.Μ.Ε. καθώς και των χορηγών, οι οποίοι έχουν γίνει απαραίτητοι πλέον σε κάθε αθλητική δραστηριότητα. Οι αγώνες στο ποιο κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης στην Time Square με παρουσία πλήθους κόσμου, όλων των μεγάλων αθλητών των Η.Π.Α όπως του John Smith, Bruce Baumgartner Rulon Gardner, το παρόν έδωσε και ο Antony Roblesπου παλεύει με ένα πόδι.
Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν ήμασταν καλεσμένοι, γιατί ο κύριος στόχος ήταν να γίνει όσο το δυνατό γνωστό ένα τέτοιο γεγονός έτσι ώστε να επιτευχτεί και ο κυρίως σκοπός του προγράμματος αυτού…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου