Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

4ο Summer Camp




Στο 4ο Summer Camp της Hellenic Kyokushin Karate Union παρευρέθηκε το Kinesis Gym με τον εκπαιδευτή του γυμναστηρίου Γιαννακίδη Αντώνη και τον Τριταθλητή της Ευρώπης Μπογιατζάκη Σωτήρη.
Το Camp φιλοξενήθηκε στο Galini Spa Hotel στα Καμμένα Βούρλα και ξεκίνησε στις 13/7 και κράτησε έως τις 17/7. Δίδαξαν ο Παγκόσμιου Φήμης Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών Shihan George Kolovos 6th Dan από την Μελβούρνη που επισκέπτεται για τρίτη φορά τη χώρα μας και ο αρχηγός, εκπρόσωπος της Union Sensei Κατρούλης Βασίλης 4th Dan. Διδάχτηκε το Kyokushin Karate και πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις μαύρων ζωνών. Ο αθλητής του kinesis gym Μπογιατζάκης κατάφερε να προαχθεί στον βαθμό του πρώτου Dan μετά από εξάωρη σκληρή εξέταση και σαράντα αγώνων (Kumite) πλήρης επαφής.
Προηγήθηκαν σεμινάρια στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εκτός από το karate διδάχθηκε και το kick boxing στο γυμναστήριο του γνωστού πρωταθλητή Κακαρίκου Βασίλη. Ο Shihan Kolovos είναι ιδρυτής της Παγκόσμιας Οργάνωσης Titans Kick Boxing Muay Thai Academy ,σε αυτό το σεμινάριο δόθηκαν διπλώματα προπονητών στο Kick Boxing στους Γιαννακίδη Αντώνη που πήρε και την εκπροσώπηση της Ακαδημίας στην Βόρεια Ελλάδα, ο Τσολακίδης Πολ και ο Κακαρίκος Βασίλης.
Ο Shihan ήταν πολύ ευχαριστημένος με το τεχνικό επίπεδο των Ελλήνων αθλητών και θέλει να δώσει τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Αυστραλία, να προπονηθούν κοντά του και να αγωνιστούν επαγγελματικά. Έτσι έγινε πρόταση στον αθλητή του kinesis gym, τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή στο kick boxing και τώρα ενεργό μέλος της Εθνικής του Kyokushin Μπακόλα Δημήτρη να συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιαπωνία αφού προηγηθεί δίμηνη προπόνηση στον Shihan Kolovo.
Επόμενος σταθμός της οργάνωσης είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Karate στη Ταϊλάνδη και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου