Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Το εντυπωσιακό νέο πρόσωπο της Ford!

Το Evos δεν είναι ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να μπει στην παραγωγή. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο που σκοπό έχει να μας δείξει τη νέα «παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα» της Ford! Όπως είχε ανακοινωθεί πρόσφατα, οι ιθύνοντες της εταιρίας αποφάσισαν να ενοποιήσουν την ευρωπαϊκή και την αμερικάνικη Ford και να παράγουν στο μέλλον ίδια αυτοκίνητα για όλο τον κόσμο. Δημιούργησαν μάλιστα κι ένα σλόγκαν γι’ αυτό: One Ford.



Η νέα σχεδιαστική ταυτότητα που μας δείχνει το, ομολογουμένως εντυπωσιακό, Evos θα εμφανιστεί πολύ σύντομα σε μοντέλο παραγωγής. «Θα το δείτε σε περίπου τέσσερις μήνες», λένε οι άνθρωποι της Ford… Περιγράφοντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα, στελέχη της εταιρίας υποστηρίζουν ότι εξελίσσει τη φιλοσοφία Kinetic Design με μια απλούστερη προσέγγιση και ενσωματώνει το «νέο πρόσωπο της Ford», όπως το είδαμε στο Focus ST και στο Focus Electric.
Το πρωτότυπο Evos είναι ένα τετράθυρο coupe (ναι, υπάρχουν και πίσω πόρτες!) με υπερβολικά φουτουριστικό εσωτερικό. Επίσης, διαθέτει το υβριδικό σύστημα του C-Max Energi, το οποίο έχει μπαταρίες λιθίου μεγάλης χωρητικότητας και μπορεί να κινείται κυρίως ως ηλεκτρικό.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου