Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή του «Viper» στο SmackDown


H επιστροφή του «Viper» στο SmackDown

Μόλις δύο μέρες πριν το ετήσιο Royal Rumble, το εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown φιλοξένησε την επιστροφή του Randy Orton.
Άλλωστε ο «Viper» είχε ανοικτούς λογαριασμούς με τον Wade Barrett, στους οποίους έπρεπε να ανταποκριθεί πριν το Rumble. Στο SmackDown έδειξε τις άγριες διαθέσεις του και προφανώς θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στο κυριακάτικο κεντρικό σόου του WWE.

Από την πλευρά του, ο World Heavyweight Champion, Daniel Bryan, συνέχισε να προκαλεί τον Big Show. Μάλιστα φρόντισε να παρέμβει στο main event, στο οποίο ο Show κοντραρίστηκε με τον Mark Henry. Τελικά ο πρώτος επικράτησε με countout, αλλά ο δεύτερος μάλλον υπέστη... αληθινό τραυματισμό.
Ακόμα οι Santino Marella και Yoshi Tatsu ένωσαν τις δυνάμεις του, αλλά ηττήθηκαν από τους Tag Team Champions, Primo και Epico. Στο μεταξύ ο Drew McIntyre έθεσε εκ νέου την δουλειά του σε κίνδυνο χάνοντας από τον Sheamus, ενώ η Axsana επέστρεψε στα ρινγκ επικρατώντας της Natalya.
Παρακάτω συνοπτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ο Brodus Clay κέρδισε τον Alex Riley.
Η Axsana κέρδισε την Natalya.
O Ted DiBiase κέρδισε τον Hunico.
Οι Primo & Epico κέρδισαν Santino Marella & Yoshi Tatsu.
O Cody Rhodes κέρδισε τον Justin Gabriel.
O Sheamus κέρδισε τον Drew McIntyre.
O Big Show κέρδισε τον Mark Henry με countout.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε  στη σελίδα του Onsports.gr.
Συντάκτης:  Γιάννης Ασκούνης ONSPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου