Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκινησε με προσφορες τις εγγραφες στο παιδικο τμημα το Fight Academy!

Το Fight Academy θέλει να τονώσει τις ακαδημίες του, να δώσει κίνητρο στους γονείς των μελλοντικών πρωταθλητών και το δείχνει έμπρακτα. Οι εγγραφές στο παιδικό τμήμα (6-12 ετών ) που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 31/10 η μηνιαία συνδρομή για όλη τη σεζόν 2014/2015 θα είναι μόλις 30€ και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος εγγραφής.

Πολεμικές τέχνες για παιδιά

Πολεμικές τέχνες για παιδιά

Ψάχνετε να βρείτε τις ιδανικές πολεμικές τέχνες για παιδιά;
Θέλετε να βοηθήσετε τα παιδιά σας να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, πειθαρχεία και αυτοσυγκέντρωση στην καθημερινότητα τους;
Θέλετε να γυμνάσετε τα παιδιά σας με ένα άθλημα που δεν προάγει τον ανταγωνισμό και ενισχύει τον σεβασμό.
Σίγουρα έχετε δεί κάποια ταινία πολεμικών τεχνών μαζί με τα παιδιά σας και σκεφτήκατε πώς είναι δυνατόν αυτές οι βίαιες κινήσεις μπορούν να τα διδάξουν κάτι πολύτιμο και ευγενές; Είναι σημαντικό να επισημάνουμε, ότι οι σκηνές που βλέπετε στην τηλεόραση, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική αξία των πολεμικών τεχνών οι οποίες βασίζονται στην αποφυγή της βίας. Στην πραγματικότητα, οι πολεμικές τέχνες για παιδιά, τα διδάσκουν πολύτιμα μαθήματα στη ζωή και τα εφοδιάζουν με ικανότητες για να χτίσουν μια ισορροπημένη καθημερινότητα με σωματική και ψυχική υγεία.

Επιλογές για πολεμικές τέχνες

Πρίν θελήσετε να γράψετε τα παιδιά σας στη πρώτη τυχαία πολεμική τέχνη, καλό είναι να κάνετε έρευνα και να ανακαλύψτε τις διαφορετικές τεχνικές και ασκήσεις από τις διάφορες πολεμικές τέχνες και επιλέξτε ποιές από αυτές ταιριάζουν στο χαρακτήρα και στην προσωπικότητα τους. Αν είναι πιο επιθετικά ή πιο εσωστρεφή τότε καλό είναι να επιλέξετε αντίστοιχα πολεμικά αθλήματα που έχουν πιο πολύ ή λιγότερη επιθετική προπόνηση. Το επόμενο βήμα, είναι η επιλογή της ιδανικής σχολής που θα φροντίσει να εκπαιδεύσει τα παιδιά σας με τις αρετές των πολεμικών τεχνών και αυτή πρέπει να καλύπτει τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  • Πιστοποιημένοι δάσκαλοι στην κάθε πολεμική τέχνη.
  • Χώροι που καλύπτουν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.
  • Σχολές που προάγουν τις αξίες και το “εύ αγωνίζεσθαι”.
  • Το πρόγραμμα των μαθημάτων και η τοποθεσία της σχολής.

Η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών για τα παιδία

Έχετε δεί ποτέ ένα κακό παιδί; Ένα παιδί με χαμηλή αυτοεκτίμηση; Ένα παιδί που το “πειράζουν” συνέχεια στο σχολείο και νομιζεί οτι αυτό φταίει για οτι του συμβαίνει; Είναι μερικές από τις καταστάσεις που συναντάει ένας δάσκαλος όταν εκπαιδεύει ένα παιδί σε οποιαδήποτε τέχνη ή μάθημα, για αυτό και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει το παιδί να μάθει να διαχειρίζεται πρώτα τις συγκρούσεις (εσωτερικές και εξωτερικές) και κατόπιν να μάθει να σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους. Ο δάσκαλος χτίζει πραγματικές σχέσεις επικοινωνίας με τον μαθητή για να αναγνωρίζει τυγχόν προβλήματα του στην καθημερινότητα (όπως στο σχολείο και στις παρέες του) και τον βοηθάει με συμβουλές και όπου χρειαστεί ενημερώνει τους γονείς με εποικοδομητική κριτική ή ακόμα τον επιβραβεύει για τα επιτεύγματα του.
Οι πολεμικές τέχνες με το σύστημα αξιών που μεταδίδει στα παιδιά, τα διδάσκει να μετατρέπουν τις αρνητικές καταστάσεις της καθημερινότητας σε θετικά μαθήματα ζωής.

Ο προπονητής σας συμβουλεύει

Το Fight Αcademy στο Περιστέρι γνωρίζει τα ευεργετικά αποτελέσματα στην εκπαίδευση και στην φυσική αγωγή των παιδιών σας, για αυτό και έχει σχεδιάσει προγράμματα προπόνησης για όποια πολεμική τέχνη διαλέξετε. Οι πολεμικές τέχνες που προσφέρουμε είναι:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου