Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο REMY BONJASKY

Ο "ιπτάμενος gentleman" Remy Bonjasky , o κάτοχος τρεις φορές της ζώνης του K1 GP της Ιαπωνίας και παγκόσμιος πρωταθλητής του K1 GP LAS VEGAS, θα είναι στη χώρα μας στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο 35χρονος σταρ των ρινγκ θα έρθει στην Αθήνα μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές του IT`S SHOWTIME αλλά όχι για να μπει μέσα στο ρινγκ όπως έκανε πάρα πολλά χρόνια τώρα. 
Ο Remy Bonjasky κρέμασε άλλωστε τα γάντια του τον Μάιο του 2009  και έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον κ. SIMON RUTZ ώστε να είναι ο σχολιαστής κάθε IT`S SHOWTIME.

Ο Bonjasky θεωρείτε ένας από τους πλέον δημοφιλής top kickboxers του πλανήτη και αυτός ναι, γεμίζει γήπεδα μόνο με την παρουσία του. Δυστυχώς δε θα τον δούμε να αγωνίζεται, αλλά μόνο η παρουσία του δίνει μια αίγλη στο κορυφαίο show kickboxing του κόσμου που θα φιλοξενήσει η Αθήνα στις 11 Δεκεμβρίου.

Οι Έλληνες fan που θα έχουν θέσεις μέσα στο gala (touch the heroes tickets & roronda) θα έχουν μια πρώτης τάξεως  ευκαιρία να φωτογταφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφο από τον "ιπτάμενο gentleman" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου