Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πρόωρος αποκλεισμός στην Τιφλίδα



Σύντομη ήταν η παρουσία του Γιώργου Αζωίδη και του Ρομάν Μουστόπουλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντο της Τιφλίδας, καθώς με μία νίκη σε δύο αγώνες έμειναν πρόωρα εκτός διεκδίκησης μεταλλίου.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των -66 κιλών ο Γιώργος Αζωίδης επικράτησε αρχικά του Αζέρου Ρουστάμ Ορούγιοφ, αποκλείστηκε ωστόσο στη φάση των «32» μετά την ήττα από τον Γεωργιανό Σαλβά Καρντάβα. Την ίδια τύχη είχε και ο Μουστόπουλος στα -73 κιλά, αφού νίκησε τον Αζέρο Ραμίλ Γκασίμοφ και ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Ουκρανό Βολοντίμιρ Σορόκα. Στα -66 κιλά αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Λιλίκιν, ο οποίος έχασε από τον Λευκορώσο Ντμίτρι Σερσχάν στον πρώτο του αγώνα.


Η συνέχεια δίνεται την Κυριακή (30/1) για τα γαλανόλευκα χρώματα, με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων στη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Στα -81 κιλά αγωνίζονται οι Αλέξης Ντανατσίδης (πρώτος αντίπαλος ο Αζέρος Σεϊμούρ Ρζαζάντε) και Παύλος Γκαρακλώβ (με τον Μαυροβούνιο Σρνγιάν Μρβαλιέβιτς), στα -90 κιλά ο Θεόδωρος Μασμανίδης (με τον Γεωργιανό Λάσα Γκουρούλι) και στα -100 κιλά ο Δαυίδ Καρακλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου