Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ninjutsu και Kyokushin Karate στη νήσο Λέσβο


20, 21 και 23 Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα ειδικό εκπαιδευτικό και εξεταστικό σεμινάριο του Ελληνικού Bujinkan Dojo στο Παράρτημα της Μυτιλήνης. Ο διοργανωτής και οικοδεσπότης Φώτης Κωστόπουλος, δάσκαλος του τμήματος Ninjutsu στον Αθλητικό Σύλλογο Μαχητικών Τεχνών Λέσβου "Ο Χρυσός Δράκος" εγκαινίασε τη νέα συνεργασία του Ελληνικού Bujinkan Dojo με τον πολυπληθή και δημοφιλή Σύλλογο, ξεκινώντας τη νέα εκπαιδευτική χρονιά με αυτό το ιδιαίτερο γεγονός.

  Την εξάσκηση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ασκούμενοι από σχολές του Kyokushinkai, Brazilian Jiu Jitsu, Wing Tsun και Shotokan Karate, από τη Μυτιλήνη, την Καλλονή, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, καθώς και σύσσωμη η ομάδα του Ninjutsu από την πόλη της Μυτιλήνης.
  Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 έλαβε χώρα η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Σύλλογο, παρόντος του νέου Δημάρχου Λέσβου κ.κ. Δημητρίου Βουνάτσου. Στην εκδήλωση βραβεύσαμε τον πρωτεργάτη των πολεμικών τεχνών στη Μυτιλήνη δάσκαλο του Wu Shu Kung Fu κ.κ. Βαζάκα, για την πολύχρονη και φιλότιμη προσφορά του.
  Το εκπαιδευτικό υλικό καλύφθηκε σε 3 τετράωρα και εκτάθηκε στα Keri no Kihon, Suburi Bokken, Nage Waza, Jumonji no Gokui, Kumitachi, Randori. Επίσης, διεξήχθη το προκαταρκτικό μέρος των προαγωγικών εξετάσεων για επίσημους βαθμούς του Bujinkan Dojo, που θα ολοκληρωθεί με την υποβολή των γραπτών δοκιμίων και τη διεξαγωγή του κυρίως εξεταστικού τμήματος τις επόμενες εβδομάδες.
Kyokushin Kalloni 1
  Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου διεξήχθη εκπαιδευτικό σεμινάριο Kyokushinkai Karate στην πόλη της Καλλονής, όπου δραστηριοποιείται το οικείο Παράρτημα της Πανελλήνιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate, υπό την καθοδήγηση του κ.κ. Μπαρέλη Χριστοδούλου, Επίσημου Αποκλειστικού Εκπροσώπου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Και εδώ στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία και τη συμμετοχή τους ασκούμενοι από άλλα εκπαιδευτήρια.
  Το τεχνικό υλικό περιορίστηκε αυστηρά στα Renraku Waza της Kyokushinkaikan με έμφαση στο Koshi Sabaki και τη δεύτερη ημέρα έγινε εισαγωγή στη συνάφεια μεταξύ του Kyokushinkai και του Kodokan Judo, καθώς και στο δυναμικό Kumite του Kyokushin Karate. Οι τεχνικές επικεντρώθηκαν στο Ashi Sabaki και το Kokyu.
Kyokushin Kalloni 2
  Με χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση του Ενοριακού Συλλόγου Δαφίων Καλλονής και παραστήκαμε στην τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον Ηγούμενο της Μονής Λειμώνος Λέσβου Αρχιμανδρίτη κ.κ. Νικόλαο Παυλόπουλο. Στην εκδήλωση παρέστη ο πρώην Δήμαρχος της Καλλονής, σύσσωμο το Συμβούλιο του Συλλόγου, καθώς και ο Διοικητής του οικείου Στρατιωτικού Σχηματισμού Ταγματάρχης κ.κ. Πούκιος.
  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους καλούς ανθρώπους για τη θερμή φιλοξενία, την τιμή και τη στήριξη στις δραστηριότητές μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους μας στη νήσο Λέσβο κ.κ. Μπαρέλη Χριστόδουλο και Φώτη Κωστόπουλο για την ακούραστη και υπεύθυνη διδακτική, πολιτιστική και κοινωνική τους δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου