Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Νέο ξεκίνημα για τον Γιώργο Βεντούρα με το ''Greek Fighting Championship''


Tο πρώτο massive fighting event σε ειδικά διαμορφωμένο
οκτάγωνο κλουβί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το Event που όλοι περιμένουν… βρίσκεται δύο μόλις μήνες μακριά από την Έναρξη του!  

To πιο εμπορικό και θεαματικό άθλημα στον κόσμο κάνει επιτέλους την εμφάνιση του και στην χώρα μας, με την G.F.C (Greek Fighting Championship) να περνά σε άλλο επίπεδο στον χώρο των πολεμικών τεχνών, βάζοντας το ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) στον  χώρο που του ανήκει…. σε «ΚΛΟΥΒΙ».


Ο Γιώργος Βεντούρας προσπαθώντας να δώσει στους θεατές αλλά και στους αθλητές το θέαμα και την αίγλη του εξωτερικού, ανακοίνωσε ότι κανένα έξοδο(οικονομικό, σωματικό και ψυχικό) δεν θα σταθεί εμπόδιο μπροστά στην ολοκλήρωση αυτού του ονείρου!


Το πλήρης bout των αγώνων αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, τα 3 Super Fights της βραδιάς που ανακοινώθηκαν αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις και τις καλύτερες προσδοκίες για το υπόλοιπο roster!

Tony Christodoulou – Ο Ελληνοαμερικανός αθλητής(Super Pro) από το Miami, θα μπει για πρώτη φορά σε ΚΛΟΥΒΙ στα πάτρια εδάφη! Έχοντας
ΤΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
αρκετούς αγώνες στο ενεργητικό του στην Αμερική κάνει το μεγάλο άλμα και στην Ελλάδα μετά από συμφωνία με την G.F.C!   

Χρήστος Πετρούτσος -  Ο Bloody Business του ελληνικού MMA, ο οποίος προπονείται εδώ και δύο μήνες στο πασίγνωστο Mike’s Gym στην Ολλανδία δίπλα στο Melvin Manhoef, δηλώνει έτοιμος για όλα και θέλει μόνο νίκη!  

Νίκος «Nitro» Σοκόλης  -  Ο Έλληνας πρωταθλητής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Πανευρωπαϊκό χώρο του MMA, θα είναι το Μεγάλο Event της Βραδιάς αφού εδώ και χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και θεαματικούς αθλητές Στην Ευρώπη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ
  
ΝΙΚΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου