Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

repeat: FCS KALI HELLAS 2oΠανευρωπαϊκό Σεμινάριο και 1οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες Blade Sport


Στις 3-4&5 Δεκεμβρίου 2010 στο Ο.Α.Κ.Α στην αίθουσα Πολεμικών Τεχνών «YUUGEN”,  έλαβε χώρα το 2ο Πανευρωπαϊκό Σεμινάριο του FCS KALI με την παρουσία του παγκόσμιου φήμης και ιδρυτή του FCS KALI, Tuhon Ray DIONALDO, οι πρώτοι ευρωπαϊκοί αγώνες BLADESPORT με την παρουσία και την βοήθεια των Lakan Guro Pipo Lopez, Manong Rich Vajero και Manong Sam Yaaron, καθώς και εξετάσεις προαγωγής βαθμών (Levels).


Την διοργάνωση ανέλαβε όπως και κάθε χρόνο η ομάδα του FCS KALI HELLAS.

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έγινε το Pro-Gathering στην σχολή “Dragons Club”, του συνεργάτη του Fcs Kali Κώστα Χαμηλοθώρη. Ο Tuhon Ray μεταξύ άλλων δίδαξε την νέα ύλη και «ύφος» όπως ο ίδιος είπε του Fcs Kali, στην οποία διακρίνεται περισσότερη μαχητικότητα στις τεχνικές, περισσότερο σύγχρονη και σύμφωνα με τις επιταγές των καιρών.


Το Σαββάτο στις 4 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α στην αίθουσα “Yuugen”, έγινε το σεμινάριο του Fcs Kali με την συμμετοχή του συνόλου των εστιών εκπαίδευσης της Ελλάδας, αλλά και την παρουσία πολλών εκ των Ευρωπαϊκών χωρών όπως, Γερμανία, Σουηδία όπου διδάσκεται το Fcs Kali.

Ο Tuhon Ray μεταξύ άλλων δίδαξε τεχνικές ύλης μαχαιριού και ραβδίου και άοπλης, αλλά και τεχνικές διπλού ραβδίου καθώς και τεχνικές αόπλου εναντίον μαχαιριού. Όπως συνηθίζεται ο Tuhon Ray εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες, όχι μόνο με την άψογη τεχνική κατάρτιση του, την άριστη γνώση του στις Πολεμικές Τέχνες γενικότερα, αλλά και με την απλότητα του.

Την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου  έλαβαν χώρα οι πρώτοι αγώνες Blade Sport, σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο που διοργάνωσε η ομάδα του Fcs Kali με την αμέριστη βοήθεια των Tuhon Ray DIONALDO, Lakan Guro Pipo Lopez, Manong Rich Vajero και Manong Sam Yaaron. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες ήταν : LONG BLADE, SHORT BLADE, DOUBLE BLADES και SINGLE STICK. Συμμετείχαν δε, εκτός από τους Έλληνες και Ευρωπαίοι διαγωνιζόμενοι. Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι τα εξής :

LONG BLADE : 1η θέση ΗΛΙΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ – 2η θέση ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΣΑΣ – 3η θέση ΜΑΝΟΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ.

SHORT BLADE : 1η θέση ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ - 2η θέση ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ - 3η θέση ΜΑΝΟΣ ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ.

DOUBLE BLADES : 1η θέση ΗΛΙΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ - 2η θέση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ - 3η θέση ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΛΑΧΟΥΒΑΡΗΣ.

SINGLE STICK : 1η θέση ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - 2η θέση ΗΛΙΑΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ - 3η θέση ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ.

Αμέσως μετά το πέρας των αγώνων έγιναν εξετάσεις προαγωγής βαθμών (Levels) με εξεταστές τους Tuhon Ray DIONALDO, Lakan Guro Pipo Lopez, και Manong Sam Yaaron. Οι εξεταζόμενοι εξετάστηκαν στην ύλη του Fcs Kali, τεχνικές μαχαιριού, ραβδιού και τεχνικές άοπλης μάχης. Ο Tuhon Ray DIONALDO, όπως είπε ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο των συμμετεχόντων στις εξετάσεις, ειδικά από τους υπεύθυνους εστιών εκπαίδευσης και από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ελλάδα πάνω σε αυτόν τον τομέα και όχι μόνο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν τα εξής :

1o LEVEL : ΛΑΧΟΥΒΑΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΠΑΔΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΜΑΔΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΛΑΡΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

2Ο LEVEL : ΠΑΠΠΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ – ΡΕΝΙΕΡΗ ΕΛΕΝΗ – ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΒΑΡΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

4Ο LEVEL : ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΣΠΗΛΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

5Ο LEVEL : ΜΠΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΤΖΙΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

Σε γενικές γραμμές, όλοι οι παρευρισκόμενοι του τριήμερου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την όλη οργάνωση. Ειδικά ο Tuhon Ray DIONALDO αλλά και οι βοηθοί Lakan Guro Pipo Lopez, Manong Rich Vajero και Manong Sam Yaaron, ευχαρίστησαν θερμά την ομάδα του FCS KALI HELLAS για την πολύ καλή οργάνωση, που ειδικότερα στο κομμάτι των αγώνων BLADESPORT, ήταν αρκετά δύσκολη, δεδομένου ότι ήταν οι πρώτοι αγώνες τέτοιου είδους που έγιναν σε όλη την Ευρώπη. Προέτρεψαν δε να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλεία έτσι ώστε να κρατούν ψηλά το όνομα και αυτό που συμβολίζει το FCS KALI.Tέλος σας ενημερώνουμε ότι στις 12 Μαρτίου 2011 θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα blade sport & stick fighting.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου