Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αλλαγή στην σύνθεση της Εθνικής Ομάδας


GFC

Σε υψηλούς ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές της Εθνικής μας ομάδας, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας, στον πρώτο προκριματικό γύρο του WAKO PRO GRAND PRIX, που θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου στην Σερβία.




Υπήρξε και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον 19χρονο Νίκο Παπαδημητρίου να δέχεται  την πρόσκληση και  να παίρνει την θέση του Ορέστη Κουγκάι (λόγω τραυματισμού του τελευταίου) δηλώνοντας «παρών» στην προσπάθεια της Εθνικής. Το τουρνουά αυτό διεξάγεται για πρώτη φορά και θα συμμετέχουν 8 Ευρωπαϊκές χώρες που θα αγωνιστούν μεταξύ τους μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το σύστημα των αγώνων είναι knock out, και την κάθε χώρα εκπροσωπούν 5 αθλητές σε επιλεγμένες κατηγορίες κιλών. Όποια χώρα συμπληρώσει τουλάχιστον 3 νίκες περνάει στην επόμενη φάση.
Στον πρώτο προκριματικό γύρο η Ελλάδα θα αγωνιστεί με τους παρακάτω αθλητές:
Νίκος Χύσεν 60 kg
Αλέξης Σύρος 66.800 kg
Νίκος Παπαδημητρίου 75 kg
Αλέξανδρος Νικολαΐδης 81.400 kg
Θανάσης Μιχαλούδης 94.100 kg
Την αποστολή θα συνοδέψουν οι προπονητές Κώστας Αθανασόπουλος, Κώστας Τζώτζος και Νάσος Γλυκής, εκπρόσωποι της ΠΟΚ αλλά και της GFC Promotions  (Γιώργος Βεντούρας) που έχει αναλάβει την διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα (ημιτελικός αγώνας) αλλά και την γενικότερη υποστήριξη και διαφημιστική προβολή της αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου