Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Φρέσκα "κουλούρια" από την Ολλανδία



PDF
koyloyria
 Η «Μέκκα» του Kick Boxing είναι η Ολλανδία, οπότε κακά τα ψέματα μια συνάντηση και κουβεντούλα με τον κορυφαίο Προπονητή Andre Manaart, έχει άλλη βαρύτητα, γιατί πρόκειται για έναν καταπληκτικό άνθρωπο εξίσου όσο και προπονητή.
Ας δούμε όμως κάποια νέα που μας μετέφερε:
  • SHOWTIME, αναφερόμαστε φυσικά στις μεγάλες διοργανώσεις kick Boxing που γίνονται ανά την Ευρώπη  (όχι όλες γιατί υπήρξε και η Ελληνική με σχεδόν άδειο το ΣΕΦ…)


Το Ολλανδικό SHOWTIME ακυρώθηκε γιατί ο νέος Δήμαρχος του Άμστερνταμ δεν του έδωσε άδεια να το διοργανώσει στο AMSTERDAM ARENA.  Κοινώς φάγανε πόρτα μέσα στην ίδια τους την χώρα (του είπαμε τι γράφτηκε από «έγκυρους και έγκριτους» δημοσιογράφους ως αιτιολογία  για την αναβολή των αγώνων και τον πιάσανε τα γέλια).
Απογοητεύτηκε πολύ από την διοργάνωση στην χώρα μας γιατί περίμενε να έχει περισσότερο κόσμο. Του είπαμε να μην μας παρεξηγήσει και ότι έχουν γίνει εκδηλώσεις ακόμη και στο ίδιο γήπεδο με πάρα πολύ κόσμο, αλλά με άλλους πιο έμπειρους διοργανωτές (που καλέσανε την Ομοσπονδία και τους εκπαιδευτές της) και όχι πρωτάρηδες, με καλύτερη διαφήμιση και επικοινωνία και με Έλληνες αθλητές στην «πρώτη γραμμή» και όχι στα pregame… (και χάρη σας κάναμε)
Δεν του είπαμε φήμες που έλεγαν ότι είχαν προπωληθεί 4.500 εισιτήρια και ότι σταμάτησαν  πούλμαν από τα χιόνια στην Μαλακάσα, γιατί είναι και κάποιας ηλικίας και φοβηθήκαμε μην πάθει τίποτα από τα γέλια.
Αναρωτιόταν μάλιστα πως είναι δυνατόν να μην έχει κλειστεί να αγωνιστεί  ο Μιχάλης Ζαμπίδης  από τους διοργανωτές!!! (του είπαμε για την περίφημη  «ευγενική…» πρόσκληση ή θα παίξει ή θα χορέψει) αν και είχε καταλάβει…)
ALI GUNYAR, αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη  στις 12 Μαρτίου στο ΣΕΦ
    Τον θεωρεί σπουδαίο αθλητή και πολύ επικίνδυνο για τον Μιχάλη. Τα τελευταία δύο χρόνια επειδή ασχολείται και ως προπονητής, μας είπε ότι έχει παίξει λιγότερα παιχνίδια και δεν έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά λόγω εμπειρίας  και ψυχής θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος.
    Μας είπε μάλιστα ότι ο Ζαμπίδης θα πρέπει να μην ασχοληθεί πολύ με τα διοργανωτικά θέματα αλλά να αφοσιωθεί στην προπόνηση γιατί όσοι έχουν κάνει ανάλογη προσπάθεια αθλητής – διοργανωτής, την πάτησαν άσχημα. Προσοχή Μιχάλη.

    • GLADIATORS 5, η διοργάνωση του Τάσου Τσάλα στην Χαλκίδα στις 10 Απριλίου
    Πρώτα από όλα είπε τα καλύτερα για τον Τάσο Τσάλα και για την εκτίμηση που του έχει σαν άνθρωπο και προπονητή. Μας είπε ότι κορυφαίοι Ολλανδοί Α class θέλουν να έρθουν να αγωνιστούν και υποσχέθηκε κορυφαίο θέαμα.
    Για το σεμινάριο στην Χαλκίδα μια ημέρα νωρίτερα κάλεσε όσους περισσότερους μπορούν να έρθουν, και υποσχέθηκε ότι δεν θα κρατήσει τίποτα για τον εαυτό του αποκαλύπτωντας τις καλύτερες τεχνικές και συνδυασμούς του.

    • REMY BONJASKY, πρώην κορυφαίος αθλητής και πρωταθλητής Κ1 στην βαριά κατηγορία (ναι καλά θυμάστε εκείνος για τον οποίο  διαβάζαμε  ΚΑΙ ο BONJASKY στο showtime (χωρίς να ξεκαθαρίζουν ότι θα είναι εκφωνητής… μπε μπε ΚΑΙ ο Μιχάλης Αρναούτης… αλλά … για απονομή!! μπε μπε)
    Συμμετέχει στο DANCING WITH THE STARS το Ολλανδικό όχι όμως σε  πίστα αλλά σε παγοδρόμιο!! Βέβαια μας είπε ότι χορεύει απαίσια αλλά όλοι τον ψηφίζουν και προχωράει.

    Εμείς πάντως σπάσαμε τα κεφάλια μας και βρήκαμε την λύση για να έχει κόσμο το επόμενο SHOWTIME που θα γίνει στην χώρα μας.
    Ακούστε σενάριο που επαναλαμβάνετε. Ανοίγουν οι ουρανοί και χιονίζει 1 (ολόκληρο) πόντο χιόνι με συνέπεια να κλείσει  η Μαλακάσα  για άλλη μια φορά. Οι οδηγοί των πούλμαν πάλι έτρεχαν σε αγώνες στην πίστα των Σερρών και φοράνε σλικ λάστιχα (επαγγελματίες σου λέει μετά).. 3000 και πλέον φίλοι του αθλήματος με προπωλημένα εισιτήρια στα παγωμένα χέρια τους, προσπαθούν να βρουν τρόπο να προσεγγίσουν το ΣΕΦ.
    Όμως αυτή την φορά θα υπάρχει ένα μυστικό όπλο …. Νταν νταν νταν νταν…. ΚΑΙ ο BONJASKY στο showtime, ακούγεται δυνατά…. Αυτή την φορά εξοπλισμένος με φονικά παγοπέδιλα!!! Εκεί που τα εκχιονιστικά κωλώνουν κρατώντας αποκλεισμένη την χώρα, ο πρώην Πρωταθλητής Kick Boxing  με περίτεχνες χορευτικές κινήσεις σπάει τον πάγο ανεβαίνοντας την Εθνική οδό (μια ευθεία είναι)  μέχρι την Μαλακάσα καθαρίζοντας τον δρόμο. Άλλη μια «ευγενική» προσφορά προς τον κόσμο του αθλήματος στην χώρα μας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου