Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Τι είναι το Power Balance


Το Power Balance είναι ένα βραχιόλι σιλικόνης, φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Στο εσωτερικό του εμπεριέχει δυο ολογραφικούς δίσκους οι οποίοι όταν έρθουν σε επαφή με το σώμα μας, ρυθμίζουν το βιολογικό μας σύστημα και απομακρύνουν τις διάφορες απρόσκλητες ακτινοβολίες, διατηρώντας τη μέγιστη ενεργειακή ροή στον οργανισμό μας. Έτσι επιτυγχάνουμε άμεσα και ορατά αποτελέσματα, όπως περισσότερη δύναμη, αντοχή, ευελιξία, ευεξία και βελτιωμένη ισορροπία.
Περισσότερη Ενέργεια – Λιγότερο Στρες
Ο οργανισμός μας, μεταξύ των άλλων, λειτουργεί και ως ένας μηχανισμός παραγωγής ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Αυτή η ενέργεια διοχετεύεται δια μέσου των διαφόρων οργάνων μας και παράγει όλα τα ορατά και μη, αποτελέσματα στο σώμα μας.
Η ενέργεια όμως αυτή θα πρέπει να είναι ανάλογη και αρμονική σε σχέση με το σώμα και τον οργανισμό μας. Η ιδανική και εξισορροπημένη συχνότητα της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για τον άνθρωπο ( SRF -Schuman Resonating Frequency) είναι περίπου 7,36 Hz, σύμφωνα και με τα τελευταία νέα της επιστημονικής κοινότητας.
Η διατήρηση όμως της ενέργειας στο σώμα μας, σε αυτά τα επίπεδα δεν είναι πάντα εφικτή, είτε γιατί αυτό οφείλεται στο εσωτερικό περιβάλλον του σώματος και του οργανισμού μας, είτε σε εξωτερικούς παράγοντες που διαφοροποιούν την ενεργειακή μας κατάσταση. Τέτοιοι παράγοντες είναι η πίεση, το στρες , η κούραση , οι ασθένειες και οι μικροτραυματισμοί όπως επίσης οι έντονες ακτινοβολίες που δεχόμαστε καθημερινά από το περιβάλλον καθώς και από την καθημερινή επαφή μας, με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, μικροκύματα και άλλα πολλά.
Αυτοί όλοι οι παράγοντες , ειδικότερα δε, οι ακτινοβολίες από το εξωτερικό περιβάλλον, διαταράσσουν σημαντικά το επίπεδο της ενεργειακής μας συχνότητας (SRF) και το σώμα εξασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί ,με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε αδυναμία, ατονία και αστάθεια.
Η συμβολή του Power Balance, είναι να διατηρήσει σε ιδεατά επίπεδα την ενέργεια μας, αποκαθιστώντας άμεσα την συχνότητα SRF. Έτσι επιστρέφουμε τον οργανισμό μας σε κατάσταση ιδεατής λειτουργίας με διαύγεια, δύναμη και ισορροπία.
Η φιλοσοφία του Power Balance
Το Power Balance είναι ένα σύγχρονο και μοδάτο αξεσουάρ που βασίζει όμως την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του στην αρχαία γνώση, κυρίως των ανατολικών θρησκειών και φιλοσοφιών, οι οποίες μιλούσαν για την βιοενέργεια που ρέει στο σώμα και τον οργανισμό μας. Την έννοια αυτή θα την συναντήσουμε με διάφορα ονόματα ανάλογα τον τόπο και την εποχή. Η επικρατέστερη λέξη που εκφράζει την καλλιέργεια της βιοενέργειας είναι η λέξη Chi, ενώ για τους Ινδούς το Πράνα, για τους Κινέζους το Τσι, για τους Ιάπωνες το Κι, για τους αρχαίους Έλληνες το Πνεύμα, ενώ για τον Βίλχελμ Ράιχ η Οργόνη. Μπορεί επίσης να συναντήσετε την ίδια έννοια και με τον σύγχρονο όρο Βιόπλασμα.

2 σχόλια: