Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Strikeforce: Φήμες για Dan Henderson vs Fedor EmelianenkoΧθές, ο πρόεδρος του Strikeforce, Scott Coker, επιβεβαίωσε μέσα από το λογαριασμό του Twitter, οτι έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές για έναν αγώνα μεταξύ του light-heavyweight πρωταθλητή Dan Henderson και του Fedor Emelianenko. Αυτό σύμφωνα με τον Coker δεν θα είναι τον Ιούνιο/Ιούλιο, όταν δηλαδή ο Hendo θα αντιμετωπίσει τον νικητή των Mike Kyle vs Gegard Mousasi. Άρα αν επιβεβαιωθεί κάποιος αγώνας μεταξύ τους, αυτός θα είναι προς το τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Η πρόταση τέθηκε στον τελευταίο πρωταθλητή βαρέων βαρών της Pride FC πρίν τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, μεταξύ των Hendo και Cavalcante.

Οι αναφορές είναι μικτές όσον αφορά τη κατηγορία βάρους στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας. Το site Bloody Elbow λέει οτι ο Fedor σκέφτεται σοβαρά να πάει στις 205 λίβρες, κάτι που θα σήμαινε οτι ίσως να είναι και αγώνας τίτλου. Απο την άλλη, σύμφωνα με το MMAJUNKIE radio, ο Hendo δηλώνει έτοιμος να πάει σε heavyweight κιλά αν τα λεφτά είναι σωστά.

http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/03/strikeforce-dan-henderson-vs-fedor.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου