Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

4-5 Ιουνίου επίσημα το Shooto στην Ελλάδα μέσω ΕΟΜΑ



Η Shooto είναι μια Ιαπωνική Οργάνωση αγώνων MMA που έγινε γνωστή την δεκαετία του 90 διοργανώνοντας πριν από το UFC, αγώνες χωρίς όρους προσκαλώντας πολλά γνωστά ονόματα της εποχής να αγωνιστούν στα ρινγκ της Ιαπωνίας .
Στα πρότυπα της στηρίχθηκε αργότερα και η PRIDE που κυριάρχησε την δεκαετία του 2000.
Ένας από τους αήττητους πρωταθλητές επαγγελματίες της Shooto, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ομογενής από την Αυστραλία, κυριάρχησε την δεκαετία του 90 στους αγώνες αυτούς και τώρα είναι υπεύθυνος (supervisor) της διεθνούς κοινότητας της Shooto για την Ελλάδα. Εκπρόσωποι του εδώ είναι ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος και ο Παναγιώτης Τσελέντης, προσωπικοί μαθητές του κου Παπαδόπουλου.





Η SHOOTO HELLAS λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει τους πρώτους αγώνες Shooto, στην Ελλάδα Γ’ κατηγορίας ερασιτεχνικούς που θα διεξαχθούν στις 5 Ιουνίου 2011, υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Ο.Μ.Α.
Για πρώτη φορά δίδεται η ευκαιρία στο Ελληνικό κοινό αλλά και στους Έλληνες αθλητές και προπονητές να συμμετάσχουν στην διαδικασία ανάπτυξης του αθλήματος του ΜΜΑ σε ερασιτεχνικό επίπεδο προσιτό και ασφαλές για όλους, με βάση τα διεθνή αυστηρά στάνταρ της SHOOTO.

Στις 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο προπονητών κριτών και αθλητών 4 ώρες, από τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ενώ στις 5 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Γ’ κατηγορίας στα κιλά:


Bantamweight    below 56 kg /            
Featherweight    below 60 kg /            
Lightweight    below 65 kg /            
Welterweight    below 70 kg /            
Middleweight    below 76 kg /            
Light-Heavyweight    below 83 kg /            

Heavyweight         below 93 kg

Heavy Heavyweight          93+

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να δώσουν όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα των μικτών μαχητικών τεχνών. Στο έδαφος δεν θα υπάρχουν κτυπήματα για την Γ κατηγορία ενώ στο όρθιο θα είναι κανονικά. Το γάντι θα είναι 8 oz εγκεκριμένο από την Shooto, ενώ οι αθλητές θα φορούν προστατευτική κάσκα, επικαλαμίδες –κάλτσα, μασέλα, προϊόντα τα οποία θα είναι χορηγία της Adidas Boxing.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να επικοινωνήσουν με τους
Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο 210-4138321 / 6947 912702
Παναγιώτη Τσελέντη          6947 849656
Και ηλεκτρονικά στο shootohellas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου