Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Και πάλι στη Λευκωσία η επόμενη διοργάνωση του Χριστόδουλου


ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ 'IRON BARBY'' ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ PAVILLION HALL
Αλλαγή σχεδίου όσον αφορά τον τόπο διεξαγωγής και την ημερομηνία των αγώνων αποφάσισε η οργανωτική ομάδα της Κύπρου. Αντί για τον Ιούλιο και τη Λεμεσό όπου ήταν αρχικά προγραμματισμένη η επόμενη διοργάνωση επιλέχθηκε και πάλι η Λευκωσία και το Pavillion Hall, εκεί όπου η προηγούμενη διοργάνωση γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Οι αγώνες οι οποίοι γίνονται σε συνεργασία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Κικμποξιγκ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων και της εταιρίας διοργανώσεων ‘’Uppercut’’ θα διεξαχθούν στις 10 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή. Την επιμέλεια και εποπτεία των αγώνων έχει όπως πάντα ο Χρίστος Χριστοδούλου.

Στη διοργάνωση αυτή θα λάβουν μέρος από Ελλαδικής πλευράς για μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Λεοντίδης ο οποίος έχει αποκτήσει ήδη το δικό του κοινό στη μεγαλόνησο, η Μαρία ‘’Iron Barby’’  Πανταζή και ακόμη δύο αθλητές οι οποίοι δεν έχουν κλείσει ακόμα.
Ένας για αγώνα ΜΜΑ στα Βαρέα Βάρη  και μια κοπέλα 60 κιλών Γ’ κατηγορία.

Όσο για τον Λεοντίδη έχει να αντιμετωπίσει τον Daniel ZHARA ένα δυνατό αντίπαλο από τη Μάλτα με μεγάλη εμπειρία αγώνων και πολύ καλά πόδια μια και προέρχεται από τα παραδοσιακά συστήματα.
Η Πανταζή θα αντιμετωπίσει την Dewulf Kimberley από το Βέλγιο η οποία είναι κάτοχος του Παγκόσμιου ερασιτεχνικού τίτλου της WKN

Ακόμη μια αθλήτρια από την Ελλάδα αγωνίζεται σε διοργάνωση της WKN στο εξωτερικό. Η Κατερίνα Μαυροματίδου η οποία θα αντιμετωπίσει την Ruth Tanti από τη Μάλτα μέσα στην έδρα της στις 28 Ιουνίου.

Παράλληλα για τη Γερμανία ετοιμάζεται ο Παντελής Πορφυρόπουλος για αγώνα ‘’revenge’’ έπειτα από προηγούμενη νίκη του επί Γερμανού αντιπάλου. Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου