Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΒΡΟΧΕΡΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥ ΡΙΑΚΟ


imagesCAJ6TLOE.jpg

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν……



κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 12 βαθμούς Κελσίου.
Σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες πιθανές βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και το βράδυ στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που θα είναι αυξημένες και από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ και από το βράδυ τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που θα βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και προς το βράδυ και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Το βράδυ οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν εντάσεως 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Κυριακή
Άστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, όπου κατά τόπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες που στα Ηπειρωτικά θα είναι ισχυρές. Βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Ανατολικά
Μ. Δευτέρα
Τη Μεγάλη Δευτέρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και στα Ανατολικά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν καταιγίδες κυρίως στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 Μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7 και στο αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω στα ανατολικά.

http://apokaliptiko.com/2011/04/15/%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%B2%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου