Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΟΛΑ - MALIKOYTIS CAMP.

Σήμερα έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στο spartanfighter έναν πολύ καλό αθλητή και πολύ καλό παιδί, τον Νίκο Μπιστόλα, της MUAY THAI FACTORY.
Το αγωνιστικό του προφιλ έχει τα εξής στιχεία: Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αθλητή που δεν υποχωρεί  σαν στρατηγική επιλογή μπροστά στον αντίπαλο και είναι πολύ καλός τόσο στα χέρια όσο  και στα πόδια αν και προτιμά να παίζει περισσότερο με τα πόδια. Χαρακτηριστικό του στοιχείο είναι τα πολύ καλά clinch του.
Νίκο απο την στήλη αυτή επέτρεψε μας να σου δώσουμε το προσωνύμιο TNT".
Με αγωνιστικό ρεκόρ (5 νικών 1 ισοπαλία και 2 ήττες) θεωρείται ένα απο τα δυνατά κι ανερχόμενα ονόματα του muay thai και, δικαίως.
Επόμενος αγώνας τον Ιούνιο στο apocalypse 3 και όπως κάθε γνήσιος μαχητής, έτσι και ο Νίκος δηλώνει έτοιμος να αγωνισθεί και δε στέκεται στο όνομα του αντιπάλου.








O Νίκος είναι αφοσιωμένος στο muay thai απο δεκατριών χρονών και ζει και αναπνέει για αυτό.
Στην καριέρα του έχει συνεργασθεί με τον Παύλο Καπώνη απο τον οποιο κι αποκόμισε πολλές γνώσεις πάνω στην Ταυλανδέζικη πυγμαχία.

Αυτή την στιγμή  ανήκει αγωνιστική ομάδα του Γίαννη Μαλικούτη, όπου η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη.
Όπως ο Νίκος λέει, η συνεργασία του με τον Γιάννη  Μαλλικούτη είναι άψογη και τον θεωρεί κάτι παραπάνω άπο προπονητή.
Επίσης προπονείται  υπο την καθοδήγηση του kru Μάριο Μπαρμπάτσα που, όποιος έχει προπονηθεί  μαζί του γνωρίζει πόσο απαιτητικκές και σκληρές είναι οι προπονήσεις του.

Ο Νίκος Μπιστόλας στα πλαίσια της προετοιμασίας του γυμνάζεται συστηματικά τρεις φορές την εβδομάδα κάνοντας βάρη με personal trainer τον κύριο Κώστα Μήτσαρη.
Μία τυπική προπόνηση στο muay thai περιλαμβάνει στόxoυς (pao),εκτέλεση τεχνικών με full δύναμη και αρκετό sparring.
Κλείνοντας το αφιέρωμα στον Νίκο, μας συστήνει ανεπιφύλακτα το muay thai σε όλους τους ανθρώπους και θεωρεί ότι είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα αυτοάμυνας και ένας εξαιρετικός τρόπος εκγύμνασης. Οι γυναίκες και τα παιδιά δεν θα πρέπει να φοβούνται το thai boxing μιας και μία δοκιμή μπορεί να κάμψει τις αντιρρήσεις για το ότι είναι επικίνδυνο να χτυπήσει κάποιος.



1 σχόλιο: