Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

UFC 132 & 133: Έξω ο Jones, μέσα ο Davis + Κλείνουν 3 αγώνες




Μετά απο πολλές φήμες και δηλωσεις απο τους ίδιους τους μαχητές, αυτή τη βδομάδα έκλεισαν κάποιοι αγώνες για τα επερχόμενα events. Σοκ απο τον τραυματισμό του light heavyweight πρωταθλητή.


Στο UFC 133, o Rashad Evans, θα αντιμετωπίσει τον Phil Davis, αντί του πρωταθλητή Jon Jones, αφου ο τελευταίος τραυματίστηκε στο χέρι κατα την προπόνηση. Το γεγονός αυτό βάζει μία μικρή παύση στην ίντριγκα που είχε χτιστεί μεταξύ των δύο μαχητών, πρώην συναδέλφων στην ομάδα του Greg Jackson. Τελευταία φορά που είδαμε τον Evans στο κλουβί ήταν με μία νίκη ενάντια στον Quinton Rampage Jackson πρίν απο 11 μήνες στο UFC 114!

Τελικά στο ίδιο event , o Vitor Belfort δε θα αντιμετωπίσει τον Wanderlei Silva, όπως είχε ακουστεί πριν απο ένα μήνα. Αντί αυτού, θα αντιμετωπίσει τον Yoshihiro Akiyama. Ο αγώνας θα λάβει χώρα τον Ιούλιο και μέχρι τότε ο Βραζιλιάνος θα έχει χρόνο να επανέλθει απο την υπατίτιδα Α που εμφάνισε προχθές. O Belfort στη τελευταία του μάχη στο κλουβί έχασε απο τον Anderson Silva, ενώ ο Akiyama έχει 2 ήττες σε 2 αγώνες ενάντια στον Michael Bisping και τον Chris Leben.

Συνεχίζοντας, στο UFC 132 ο Rich Franklin θα αντιμετωπίσει τον Rogerio Nogueira. Και οι δύο μαχητές είχαν ήττες στους τελευταίους τους αγώνες, με τον Franklin να χάνει απο τον Forest Griffin, και τον Nogueira απο τον Phil Davis.

Τέλος, στην επόμενη κάρτα του UFC Live τον ερχόμενο Ιούνιο, το main event θα είναι μεταξύ των Pat Barry και Cheick Kongo. Για τον τελευταίο θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά απο μία επιτυχημένη επέμβαση στη μέση και μία μακρά περίοδο μακρυά απο το κλουβί.


http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2011/04/ufc-132-133-jones-davis-3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου