Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Apocalypse no 3 τον Ιούνιο στην Αθήνα

______2Τον  Νάσο Αργυρόπουλο τον γνωρίζαμε όλοι σαν κορυφαίο αθλητή και προπονητή Muay Thai.  Με τις δύο πρώτες διοργανώσεις  με την επωνυμία Apocalypse, τον γνωρίσαμε και ως ένα πολύ καλό διοργανωτή. Έτσι λοιπόν είναι πλέον έτοιμος να μας παρουσιάσει  την τρίτη διοργάνωση αγώνων Muay Thai και Kick Boxing τον προσεχή Ιούνιο στην Αθήνα και ποιο συγκεκριμένα στον Άγιο Στέφανο στις 25 Ιουνίου και μάλιστα αν όλα πάνε καλά ελέω καιρού, σε ανοικτό γήπεδο παρακαλώ!



















Το  πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει κορυφαίους αγώνες μεταξύ Ελλήνων αθλητών, αλλά και δύο μεταξύ Ελλήνων και ξένων που αναμένονται με ιδιαίτερη ανυπομονησία, μιας και την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν ο κορυφαίος εκπαιδευτής Νάσος Γλυκής και η Χριστίνα Λέκκα..
Φαίνεται ότι ο Θεσσαλονικιός δάσκαλος Νάσος Γλυκής, έχει πάρει  πολύ ζεστά το θέμα των αγώνων. Για όσους μάλιστα τον γνωρίζουν μόνο ως προπονητή του Νίκου Παπαδημητρίου, θα πρέπει να ξέρουν ότι ο Νάσος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αγώνες Muay Thai στο εξωτερικό και τηρουμένων των αναλογιών,  συγκαταλέγεται στους κορυφαίους Έλληνες μαχητές.
efightapok












Αναμένεται με πολύ μεγάλη ανυπομονησία λοιπόν η επανεμφάνισή του Γλυκή  στο ρίνγκ και αν βρει τον ρυθμό του λόγω της μεγάλης αποχής από αγώνες, θα είναι  έτοιμος για «μεγάλες προκλήσεις»…
Το πρόγραμμα των αγώνων που έχει  έως τώρα ανακοινωθεί, έχει ως εξής:

Kick Boxing
Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου (Ασκητής) vs Βασ. Καραγιαννίδης (Αθανασόπουλος)
Κώστας Αγγελής  (Δρίνας) vs Γιώργος Σενεκίδης (Καλαντζάκης)

Σταύρος Εξακουστίδης (Δρίνας) vs Κώστας Νικολαϊδης (Καπώνης)

Δημήτρης Αλαφογιάνης (Ασκητής) vs Γιάννης Μπαλάσης (Κακαράκης)

Muay Thai

Μανώλης Παππάς (Αργυρόπουλος) vs Γιώργος Σούκαρης (Παπαδημητρίου)

Νίκος Πιστόλας (Μαλικούτης) vs Πάρης Θωμαϊδης (Κρητικός)

Γιάννης Μαλικούτης (Μπαρμπάτσας) vs Marcellino (Καπώνης)

Δημήτρης Χιώτης (Αργυρόπουλος) vs Χρήστος Σαλατας (Καπώνης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου