Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Χάλκινος ο Κατσαμπούκας του Ηρακλή

Κατσαμπούκας - ΝαζίρηςΤην Κυριακή 08/05/11 ολοκληρώθηκε στα Κουφάλια ητελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος τωνπαίδων. Ο αθλητής του συλλόγου μας Κατσαμπούκας Γεώργιος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 58 κιλά και έτσι στέφτηκε για πρώτη φορά πανελληνιονίκης. Η προσπάθεια του αθλητή ξεκίνησε φέτος το Φεβρουάριο στο τουρνουά "Μακεδονία" που πήρε το χάλκινο μετάλλιο και συνεχίστηκε το Μάρτιο στη Γ' Φάση του πανελλήνιου περιφερειακού πρωταθλήματος όπου κατέκτησε άξια το ασημένιο μετάλλιο. Την δικαίωση της προσπάθειας του την έκανε την Κυριακή με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος.











  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Μετά τους αγώνες ο αθλητής δήλωσε:
"Είμαι πολύ ευτυχισμένος που πήρα το μετάλλιο αυτό. Το ήθελα πάρα πολύ ειδικά για ψυχολογικούς λόγους. Ευχαριστώ τον προπονητή μου Ναζίρη Αθανάσιο ο οποίος όταν περνούσα δύσκολα στις προπονήσεις με παρότρυνε να συνεχίσω. Αυτό το μετάλλιο μου δίνει το κουράγιο να πάω ακόμη πιο ψηλά."
Ο προπονητής του Ναζίρης Αθανάσιος δήλωσε:
"Συγχαρητήρια στο Γιώργο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Προσπάθησα όλο το χρόνο να τον πείσω ότι μπορεί να πάει καλά. Ευτυχώς το πίστεψε και πήρε το μετάλλιο που του άξιζε. Στις προπονήσεις πολλές φορές και με πόνο συνέχιζε. Το ήθελε πολύ αυτό το μετάλλιο.
Με την ευκαιρία θέλω να δηλώσω ότι το τμήμα Πάλης του συλλόγου περνάει μια δύσκολη φάση. Η Διοίκηση δεν είναι τόσο κοντά όσο έπρεπε. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχει το τμήμα Έφορο. Έτσι αναγκαζόμαστε εμείς οι προπονητές να κάνουμε τον Προπονητή, τον Έφορο και το Γραμματέα. Μετά το 12ο πρωτάθλημα που πήραμε τον Δεκέμβριο είχαμε τις διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί κάποιος να αναλάβει σαν Έφορος το τμήμα. Μέχρι στιγμής όμως δεν έγινε τίποτα ακόμη. Παρακαλώ τον πρόεδρο, Κ. Γωγάκο όταν ξεμπερδέψει θετικά με το θέμα του ποδοσφαίρου, να εξετάσει το θέμα της Πάλης πιο ζεστά. Γιατί με άλλο μέλος του Δ.Σ που υπήρξε επαφή για τα προβλήματα που υπάρχουνε στο τμήμα, πήρα την εξής απάντηση: "Δεν μπορώ να σε δώσω δυστυχώς λύση".
Η ομάδα πρέπει να κατέβει δυναμικά στους περιφερειακούς αγώνες για να πάρουνε την πρόκριση αρκετοί αθλητές για τους τελικούς του πανελληνίου ανδρών που θα γίνει στις 10/07/11."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου