Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Μέχρι τελικής πτώσης οι διαμάχες στην ΠΟΚ

Σε αποσύνθεση βρίσκεται η ΠΟΚ καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν συμβεί δραματικά γεγονότα τα οποία κινούνται γύρω από αλληλοκαταγγελίες στο ΣΔΟΕ.

Το κακό έχει αρχή και δεν έχει τέλος αφού έχουν δημιουργηθεί δύο βασικές ομάδες και άλλες μικρές επιμέρους οι οποίες προσπαθούν να εξοντώσουν η μια την άλλη χωρίς ενδοιασμό και όριο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν στοχοποιείται απέναντι στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους απλά και μόνο μια ομοσπονδία και κάποια πρόσωπα αλλά ολόκληρος ο χώρος των αθλημάτων μάχης και το κακό μπορεί να μετακυλήσει στους συλλόγους.

Η λύση, τώρα που προσπαθεί να δώσει μια από τις δύο βασικές αντιμαχόμενες πλευρές είναι οι εκλογές προσπαθώντας να επικρατήσει ανάμεσα στους συλλόγους και να φέρει μια πρώτη ισορροπία ξεκινώντας κάποια στιγμή ίσως και τις δραστηριότητες της.

Ένας μεγάλος παράγοντας που κάνει τη σύγκρουση ισχυρή και επιτακτική την ανάγκη επικράτησης και απόκτησης ελέγχου της διοίκησης της ΠΟΚ είναι ότι όλες οι πλευρές έχουν πρόσωπα τα οποία φαίνεται να εμπλέκονται σε κάποια προβλήματα και αποκτώντας τον έλεγχο θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα και υπέρ του κάθε κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου