Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη της Χρυσής Πρωταθλήτριας Μαρίας Βραχνού

Μαρία Βραχνού - Πρατζίκος Γεώργιος
Στη φωτογραφία: Μαρία Βραχνού - Πρατζίκος ΓεώργιοςEvia-Logos
Η Μαρία Βραχνού, είναι 15 χρονών και κατάγεται από την περιοχή της Ραφήνας όπου και διαμένει. Είναι μαθήτρια της Α' Λυκείου και θα ήθελε να φοιτήσει στις Στρατιωτικές Σχολές ή στο Πολεμικό Ναυτικό ή να γίνει δημοσιογράφος ή ψυχολόγος.
Η νεαρή πρωταθλήτρια, είναι βαθιά συγκινημένη από την επιτυχία της και ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 49 κιλά. Όπως είπε στο Evia-Logos News, την προηγούμενη βραδιά των αγώνων διακατεχόταν από μεγάλη αγωνία και περίμενε πότε θα ξημερώσει η μεγάλη μέρα. Δεν περίμενε όμως ότι θα ανέβαινε στο υψηλότερο βάθρο και ότι θα έπαιρνε το χρυσό μετάλλιο.
Η Μαρία ασχολείται από πολύ μικρή με τον αθλητισμό. Ξεκίνησε με την κολύμβηση αλλά για κάποιους λόγους έπρεπε να τη σταματήσει σύντομα. Ασχολήθηκε και με άλλα αθλήματα αλλά τη συνεπήρε το άθλημα της Πάλης. Χαρακτηριστικά στο Evia-Logos News δήλωσε: "Εμένα προσωπικά το άθλημα της Πάλης με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που το γνώρισα. Με το άθλημα ασχολείτο ο αδερφός μου και κάποια στιγμή πήγα και εγώ να παρακολουθήσω μία προπόνηση για να δω τι ήταν το άθλημα αυτό. Αυτό ήταν. Άρχισα άμεσα και εγώ προπονήσεις. Η Πάλη για μένα είναι τρόπος ζωής. Είναι ένα άθλημα μαχητικό που με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου. Με έχει βοηθήσει στο να αποφεύγω τις κακές επιρροές και να μπορώ να παλεύω μέχρι να επιτύχω το στόχο που βάζω. Η ζωή είναι μία συνεχής Πάλη και το άθλημα αυτό θεωρώ ότι με κάνει συνεχώς και καλύτερη παλαίστρια και στη ζωή".
H Μαρία θα ήθελε να ευχαριστήσει πάρα πολύ τους προπονητές της, Βασίλη Κολλάρο και Φανή Ψαθά, που με πολύ επιμονή και υπομονή τους προπονούν. "Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και εκτός από τους γονείς μου αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω και σε αυτούς, που αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω αν ζούσα ποτέ αυτή τη μαγεία στο να ανέβω στο υψηλότερο βάθρο. Τους ευχαριστώ πολύ". Επόμενος στόχος της Μαρίας είναι το Πανευρωπαϊκό.
Αναδημοσίευση από το blog, Evia-Logos News
Μαρία Βραχνού και Γεώργιος Πρατζίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου