Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Eπέστρεψε από την Ουκρανία η εθνική ομάδα πάλης-grappling με μια 4η θέση & 3 πεμπτες θέσεις στις αποσκευές της, αλλα και πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο του πανευρωπαϊκού της FILA


Η μεγαλύτερη σε αριθμό αθλητών ελληνική αποστολή πάλης-grappling επέστρεψε από το Yuzhny της Ουκρανίας το βράδυ της Κυριακής.


Ο Γ.Κατσινόπουλος ζυγίστηκε 108 κιλά
Ο Γιώργος Κατσινόπουλος στη κατηγορία -110kg NO GI, ο Ερμής Δημητρόπουλος στην κατηγορία -75kg Gi και ο Γιώργος Ιωακειμίδης στην κατηγορία -80kg NO GI κατάφεραν και κατέκτησαν την 5η θέση θέση στην Ευρώπη, ενώ ο Νίκος Στόλης στο COMPAT GRAPPLING έμεινε εκτός μεταλλίων την τελευταία στιγμή και πήρε την 4η θέση!






Ο Ε.Δημητρόπουλος μετά τον δεύτερο νικητήριο αγώνα του
Καλή εμφάνιση έκανε και ο Μιχάλης Παυλής στην κατηγορία -90kg GI, αλλά στον πρώτο του αγώνα αντιμετώπισε τον μετέπειτα πρωταθλητή στην κατηγορία από τον οποίο έχασε οριακά.
Δυναμική μεφάνιση έκανε και ο Λεοντής Βορριάς στο COMBAT GRAPPLING, αλλά παρά τους 9 πόντους με τους οποίους προηγούνταν τον πρόδωσε η μέση του και παραιτήθηκε από τον αγώνα.




Ο Δ.Τραμπάκουλος με τον Γ.Κατσινόπουλο

Την ελληνική αποστολή συνόδευσε το μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και υπεύθυνος για το grappling της FILA στην Ελλάδα κ. Δημήτρης Τραμπάκουλος και ο ομοσπονδιακός προπον ητής για το 2011 κ. Σπύρος Μαρτζούκος.






μεγάλη προσπάθεια έκανε ο Ν.Στόλης να "πιάσει" τα 60 κιλά


Το RINGSTORIES ακολούθησε την ελληνική αποστολή και σύντομα θα δείτε σε πρώτη μετάδοση τα videos των ελλήνων αθλητών από την προσπάθεια τους στο ταπί του Sporting Center της πόλης
Yuznhy της Ουκρανίας.



 
απο http://www.ringstories.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου