Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ανάκληση κατεψυγμένων μπιφτεκιών “Μαυρομάτης”



Ανάκληση του προϊόντος Κατεψυγμένα μπιφτέκια “Μαυρομάτης” ημερομηνίας λήξης 09/12/12 ζήτησε ο ΕΦΕΤ λόγω ανίχνευσης σαλμονέλλας.
Συγκεκριμένα, ο Ε.Φ.Ε.Τ., και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπίστωσαν τη διακίνηση κατεψυγμένων μπιφτεκιών, στα οποία ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Salmonella spp.


Πρόκειται για κατεψυγμένα μπιφτέκια με την εμπορική επωνυμία «ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-ΜΠΙΦΤΕΚΙ 100γρ. ΚΤΨ», σε πλαστικές συσκευασίες υπό κενό των 1.200g (12 τεμάχια των 100g), με ημερομηνία παραγωγής 13-06-2011 και ημερομηνία λήξης 09-02-2012, τα οποία παράγονται από την εταιρεία «ΤΑ ΒΛΑΧΑΚΙΑ-Δ & Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΟΒΕΕ», έναντι ΒΙ.ΠΑ. Προσοτσάνης, ΤΚ 66200.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του ανωτέρω προϊόντος από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Οι καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν (φωτογραφία άνωθι), καλούνται να μην το καταναλώσουν.
Η πλήρης ανακοίνωση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου