Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

"Μόνο ο Άντερσον Σίλβα μπορεί να κερδίσει τον Έκτορ Λόμπαρντ" λέει ο πρόεδρος του Μπέλατορ

Ως τον μόνο μαχητή, ανεξαρτήτως διοργανώσεων, που μπορεί να κερδίσει τον middleweight πρωταθλητή του Μπέλατορ, Έκτορ Λόμπαρτ (30-2-1), ξεχώρισε ο πρόεδρος της διοργάνωσης Μπγιόρν Ρέμπνι.


Ο Κουβανός πρωταθλητής και ολυμπιακού επιπέδου τζουντόκα είναι αήττητος εδώ και... 23 αγώνες, με την τελευταία του ήττα να καταγράφεται από τον πολύ καλό Γκεγκάρντ Μουσάσι πίσω στο 2006. Παρά το παρελθόν του στο τζούντο και την μάυρη ζώνη στο BJJ, ο Λόμπαρτ έχει γίνει γνωστός για τα φοβερά νοκ άουτ του, έχωντας τελειώσει με αυτό τον τρόπο περισσότερους από τους μισούς αγώνες του.


Παρόλα αυτά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ κανέναν αθλητή κορυφαίου επιπέδου. Στην καλύτερη περίπτωση παίζει με βετεράνους του UFC που δεν ανοίκουν πια στην νούμερο ένα διοργάνωση. Ένας τέτοιος είναι και ο επόμενός αντίπαλός του, Τρέβορ Πράνγκλεϊ, ο οποίος στυς τελευταίους 4 του αγώνες έχει κερδίσει μόλις 1..

Σίγουρα ο επιβλητικός τρόπος με τον οποίον κερδίζει τους αντιπαλους του δείχνει ότι είναι δυνατός αλλά για να τον κρίνουμε καλύτερα πρέπει να τον δούμε με τοπ αντιπάλους. Και ας μην είναι ο Σίλβα... ας είναι ο Μπέλφορτ, ο Οκάμι ή ο Μάρκουαρντ βρε αδελφε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου