Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Το πρόγραμμα του UFC 137


Το πρόγραμμα του UFC 137

Το UFC αποφάσισε να «γεμίσει» ασφυκτικά τα βράδια του Σαββάτου (συνήθως ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) μέχρι τα Χριστούγεννα και η «γιορτή» αγώνων ΜΜΑ ξεκινά από το UFC 137 της 29ης Οκτωβρίου.
Στο Λας Βέγκας, λοιπόν, τα ξημερώματα της ερχόμενης Κυριακής, ο Nick Diaz θα ντεμπουτάρει στο UFC κόντρα στον BJ Penn. Θυμίζουμε πως το αρχικό main event περιείχε τον πρωταθλητή Welterweight, Georges St. Pierre και τον Carlos Condit. Ο Καναδός τραυματίστηκε και το προαναφερόμενο ματς μετατράπηκε σε… main event.
Μάλιστα, ο πρώην πρωταθλητής από την Χαβάη και ο μέχρι πρότινος Strikeforce Welterweight Champion, Nick Diaz, θα διαγωνιστούν σε αγώνα με προγραμματισμένη διάρκεια πέντε γύρων. Η λογική δίνει τον Αμερικανό φαβορί, αλλά o «Prodigy» δεν φαίνεται πως έχει… ολοκληρώσει ακόμα την καριέρα του.
Σπουδαίες είναι οι δύο επόμενες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα του UFC 137. Ο Γάλλος Cheik Kongo και ο Matt Mitrione θέλουν να αναρριχηθούν στην κατηγορία Heavyweight, ενώ οι Mirko Filipovic και Roy Nelson επιθυμούν να κρατήσουν ενεργά τα συμβόλαια τους.
Παρακάτω ολόκληρο το πρόγραμμα του UFC 137:
Nick Diaz (ΗΠΑ) vs BJ Penn (ΗΠΑ/ΧΑΒ)
Cheick Kongo (ΓΑΛ) vs Matt Mitrione (ΗΠΑ)
Mirko Filipovic (ΚΡΟ) vs Roy Nelson (ΗΠΑ)
Hatsu Hioki (ΙΑΠ) vs George Roop (ΗΠΑ)
Dustin Jacoby (ΗΠΑ) vs Brad Tavares (ΗΠΑ)
Donald Cerrone (ΗΠΑ) vs. Dennis Siver (ΓΕΡ/ΡΩΣ)
Tyson Griffin (ΗΠΑ) vs Bart Palaszewski (ΠΟΛ)
Jeff Curran (ΗΠΑ) vs Scott Jorgensen (ΗΠΑ)
Eliot Marshall (ΗΠΑ) vs Brandon Vera (ΗΠΑ)
Danny Downes (ΗΠΑ) vs Ramsey Nijem (ΗΠΑ)
Chris Camozzi (ΗΠΑ) vs Francis Carmont (ΓΑΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου