Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ανούσια νίκη για «Viper»

Ανούσια νίκη για «Viper»
Ο Randy Orton επικράτησε στο μεγαλύτερο Battle Royal της ιστορίας, αλλά δεν εξαργύρωσε την ευκαιρία τίτλου κόντρα στον Mark Henry.
Μπορεί λοιπόν ο «Viper» να έγραψε… ιστορία, αλλά ο Cody Rhodes δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει την ζώνη. Ο Randy Orton απέκλεισε τελευταίο τον Miz, έστω και οριακά, στο Battle Royal και επέλεξε τον τίτλο World Heavyweight του Mark Henry, το οποίο διεκδίκησε στο τέλος του επεισοδίου του SmackDown.

Στο συγκεκριμένο main event παρενέβησαν Big Show και Cody Rhodes, αλλά ο Intercontinental Champion προκάλεσε το DQ, αφού επιτέθηκε στον Orton. Αυτό έδωσε την νίκη στον διεκδικητή του παγκόσμιου τίτλου, αλλά όχι τον τίτλο.
Ο Zack Ryder αντικατέστησε τον Evan Bourne στο ματς των Air Boom εναντίον Dolph Ziggler και Jack Swagger. Μάλιστα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη νίκη.
Ακόμα, η Beth Phoenix δυσκολεύτηκε, αλλά κατέβαλε την αντίσταση της ανανεωμένης Kelly Kelly. Οι Μεξικανοί Sin Cara (μαύρος) και Alberto Del Rio πήραν τις νίκες σε βάρος των Justin Gabriel και Sheamus, αντίστοιχα, στα συμπληρωματικά ματς της βραδιάς.
Αποτελέσματα SmackDown 14 Οκτωβρίου (ξημερώματα 15/10)
Ο Randy Orton κέρδισε Battle Royal 41 Superstars
Η Beth Phoenix κέρδισε την Kelly Kelly.
Οι Kofi Kingston & Zack Ryder κέρδισαν Dolph Ziggler & Jack Swagger.
O Sin Cara (μαύρος) κέρδισε τον Justin Gabriel.
O Alberto Del Rio κέρδισε τον Sheamus.
O Randy Orton κέρδισε τον Mark Henry με DQ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου