Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Προτιμά... Diaz ο GSP


Προτιμά... Diaz ο GSP

Δεν έκρυψε τις «άγριες» διαθέσεις του ο τραυματισμένος UFC Welterweight Champion, Georges St. Pierre, καθώς αποκάλυψε πως θέλει... Nick Diaz.
Ο Καναδός μαχητής υπενθύμισε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή «Inside MMA» πως η επιστροφή του στην δράση θα σημειωθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Άλλωστε περίπου τον συγκεκριμένο μήνα είχε προγραμματιστεί η επαναφορά του από τότε που τραυματίστηκε σοβαρά και γνωστοποιήθηκε ότι χρειαζόταν δεκάμηνη αποθεραπεία.
Στο μεταξύ, στο UFC 143 της 4ης Φεβρουαρίου, οι Carlos Condit και Nick Diaz θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Interim (προσωρινού) Welterweight Champion. Φυσικά ο νικητής θα εξαργυρώσει τον «χάρτινο» τίτλο του με αγώνα κόντρα στον GSP, ο οποίος τόνισε ότι προτιμά για αντίπαλο τον Diaz.
Οι λόγοι δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά πηγάζουν από αισθήματα... εκδίκησης. Ο Diaz ήταν αυτός που χλεύασε σε σημαντικό βαθμό τον St. Pierre με την συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του, κάτι που προφανώς δεν ξεχνά ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ακόμα αρκετός... δρόμος στο συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε ενδέχεται να γυρίσουν πολλές «σελίδες».
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου