Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δεύτερη ευκαιρία για Edgar στο UFC


Δεύτερη ευκαιρία για Edgar στο UFC
Το αίτημα του Frankie Edgar έγινε αποδεκτό και το καλοκαίρι θα διεκδικήσει σε αγώνα-ρεβάνς τον τίτλο UFC Lightweight Champion, τον οποίο κατέχει πλέον ο Benson Henderson.
Στο «ιαπωνικό» UFC 144, o Henderson επικράτησε δίκαια στο main event και αναδείχθηκε νέος παγκόσμιος πρωταθλητής. Σχεδόν αμέσως, ο «Answer» ζήτησε δεύτερη ευκαιρία, ώστε να προσπαθήσει να επανακτήσει τον τίτλο. Τελικά ο πρόεδρος του UFC, Dana White, δέχθηκε.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του White στο Twitter, το συγκεκριμένο ματς θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Προγενέστερα εξετάστηκαν κάποια εναλλακτικά σενάρια αναφορικά με τον Edgar, όπως ο υποβιβασμός του στους Featherweights και ορισμός αγώνα του με τον σχετικό παγκόσμιο πρωταθλητή, Jose Aldo, αλλά προφανώς αυτή η περίπτωση δεν προχώρησε.
Το main event του UFC on FOX 3 του Μαΐου μεταξύ των Nate Diaz και Jim Miller θα αναδείξει τον επόμενο πρώτο διεκδικητή της κατηγορίας. Μοιραία, ο Anthony Pettis μένει για μία ακόμα φορά στο περιθώριο, αν και συνεχίζει νικηφόρα την δική του πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου